Lördag!

Idag har vi rännt omkring lite!

Började med att fara till Tandsbyn på loppis, men när vi var halvvägs dit så höll dom tydligen på att plocka ihop alla sakerna. Ingen som hade satt upp skyltar om loppis, så det var inte så mycket folk där. Dåligt! Men vi hälsade på hos moster ett tag istället där mamma, moster och Sara var.
Sen vidare till Marieby för påhälsning hos farmor och farfar. Fick även en sjukt fin klänning av farmor som hon skall ha på dopet har vi bestämmt! Det var allvarligt den finaste klänningen jag sett. Den klänningen ska hon få ha på nyår också. Tusen tack
Sen åkte vi hem för att mocka och laga middag. Morfar och morbror kom och gjorde oss sällskap! Skavgryta blev det, som alla tyckte var gott. Dom stannade här och kollade på dansbandskampen. Är så kul när dom kommer hit och imgås med oss! ♥

I vanlig ordning så somnade prinsessan omkring nio, men vaknar sen omkring tio. Men nu sover hon våran prinsessa. Är så glad som får ha henne i vårat liv!

Nä, nu kommer lite bilder från dagen. Sen ska vi sova, för imorgon ska vi på kalas hos Madicken som fyllde 1 år igår, äta middag hos pappa och slutligen hälsa på Marre, magen och resten av hennes familj. Superkul!



     


Gonatt!
Älskar Madeleine & Johan, min egna lilla familj! ♥

Kommentera här: