Har fullt upp!

Sedan prinsessan kom hem har vi haft fullt upp hela dagarna!
 
I fredags åkte vi in och hämtade mamma och for sedan hem hit och började julpynta lite. Bjöd även på go middag, smördegsinbakad fläskfilé med trattkantareller, potatis, sallad och hemmagjord sås. Till efterrätt bjöd jag på vit chokladcheescake med granatäppelsirap. Jag, prinsessan, Benny och mamma var nöjda med allt som den dagen bjöd på.
I lördags åkte vi till tandsbyn och umgick med gammelmoster Lena. Där busade vi och åt go middag igen. Kok-kött, rotmos, pepparrots sås och klimpsoppa. Herre gud vad gott det var! Sen for vi hem och mös med lite godis och chips innan det var läggdags.
I söndags var vi på kalas i Måläng. Emelie fyllde 3 år den 15:e, så Madeleine vart bjuden på kalas och vad roligt hon hade med god fika, korv och bus och lek. Sen lekte vi och dansade vi hela kvällen och avslutade helgen med massor av mys, pussar, kramar, film (nalle puh) och som alltid en bok till vällingen.
Idag åkte vi in och köpte några fler julklapar, handlade mer ingredienser till när vi ska baka imorgon (och idag) och hämtade mormor som skulle hjälpa oss med sista fönstret. Så nu är julgardinerna i alla fönstren uppe, samt julstjärnan & staken. Så vi börjar att fira första advent lite smått på torsdag eftersom prinsessan är hos sin pappa 3 av 4 adventsdagar.
 
 
I fredags fick även prinsessan en STOR Nalle Puh dessutom. Och han följer med vart hon är går prinsessan. :) Han ska vara med under frukost, hon ska sova/vila i hans knä, han får pussar titt som tätt.. Ja, det är hennes bästa vän.
 
  
 
Imorgon ska vi baka lussebullar, pepparkakor (stora hjärtan & pepparkakshus) och snöbollar. Vi har fullt upp med andra ord. Så nu har jag inte tid att skriva mer här.
 
Älskar mitt liv.
Madeleine, Benny & bäbis. ♥
1 MG:

skriven

Vilka härliga bilder & vad mycket gott ni har ätit & bakat. Madeleine ser så lycklig ut då hon sitter med Nalle Puh :)

Kommentera här: