Cyckel träning.

Värmen kom tillbaka idag.
Det var ju inte kallt igår, men det regnade och blåste lite. Skönt med en svalare dag också, men värmen får gärna stanna några veckor till. Och det ser faktist ut som den ska göra det.
 
Idag har vi cyklat omkring på byn och försökt träna Madeleine att bromsa med cykeln och det går riktigt bra. Hon bromsar i nedförsbackarna och det går sakta, men hon vet ju i alla fall hur hon ska göra. Så bara hon får lite mer mod att bromsa sakta i nedförsbackarna istället för rulla en meter och sedan tvär bromsa så kan man ta henne på en liiiiten längre tur än den vi tar varje dag. 
 
 
Sen gick vi in till morfar och tvingade han på en storstädning av hans lägenhet. Har nog aldrig sett så stora dammråttor, men dom fick sig en omgång så nu är det så fint där inne. Vi putsade även fönstren, så nu kan man se ut och in. Nu kan han ta emot gäster utan att riskare att dom ska få en astmaattack! 
 
Svettig som man vart så for vi ner till björnhammarn efter middagen. Skönt men inte riktigt lika varmt som det varit de tidigare dagarna, men så underbart skönt.
 
 
Nu måste jag gå och ta en skrikande Mio så inte Madeleine vaknar.. Min lilla mammagris. 
 

♥ MADELEINE, MIO, BENNY & BEBIS. ♥

Kommentera här: