Virvelvinden.

 
Idag åkte vi in till stan i några timmar och gick på tivolit. 
När vi gick mot tivolit så sa Madeleine med glad stämma; titta där är lisseberg. Och jag måste säga att jag imponeras av vad Madeleine vågar göra trots hennes ålder. Den första karusellen hon åkte var virvelvinden och hon skrattade mest under hela åkte (förutom när hon och Emelie fejk skrek bara för skojs skull). Sen åkte hon flera andra karuseller, men det var så himla varmt och kvavt så vi ska åka in när yran är igång och åka fler karuseller och hitta på mer roligt.
Jag och min stora tjej
 
   
 
Efter tivolit gick vi på stan och köpte linnen och kepsar innan vi stannade och köpte latmansmat (pizza) och for hem. Middagen intogs på altanen och sedan skulle vi åka ner och bada, men precis när vi kom ner till björnhammar började det åska och blåsa så vi åkte hem.
Men vi vuxna for ner och badade lite efter att vi lagt Mio. Vattnet blir otroligt varmt efter lite åska, så vi simmade omkring ett tag innan vi for hem. Så det vart lite bad idag i alla fall.
 
Imorgon ser det ut som det ska regna och åska (vilket det gjort de senaste tre dagarna), så då får vi pyssla på inne lite vilket har hamnat efter nu när det varit så fint väder.
Man vill inte riktigt sitta inne när det varit så fint ute. Så imorgon kan vi med gott samvete stanna inne och göra det som ska göras inne.
 

♥ MADELEINE, MIO, BENNY & BEBIS. ♥

Kommentera här: