Begravning och släktmiddag.

Den här lilla trollungen får Emil i Lönneberga att framstå som en amatör. ♡ Det står bus på hans agenda, hela dagen lång. Men han är ändå den sötaste med ett hjärta av guld som han kan visa ibland. Mest när han själv vill. 
Nu är det pappavecka för Madeleine, det betyder en mycket lugnare Mio och sovmornar. När storasyster är hemma så är det reta henne tills hon får svarta ögon och gråten i halsen som gäller. Men när man är med andra barn, eller hos andra,  så är han betydlig mycket lugnare. Mitt lilla monster! ♡
 
 
Imorgon är det fredag igen (veckorna går sjukt fort) och det står begravning och släktmiddag på agendan. Bennys farmor gick bort för några veckor sedan och imorgon ska vi ta ett sista farväl. Fick bli begravning så lång tid efteråt då släkten är rejält utspridd. Så när alla är samlade så passar dom på att ordna en god middag på kvällen. Riktigt roligt. 
 
Kvällen för mig har gått till lite småpyssel. Detta tvättande, vika och hänga kläder som sedan ska in i garderoberna. Och som om man inte är less på detta eviga tvättande så beställde jag massa fina sommarkläder till mina diamanter. Men detta tvättande kommer man ju få göra livet ut, såklart är man less det lite då och då. Haha..
 
Nu blir det sängen och sova.
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥

Kommentera här: