Det känner på en lat jävel!

Här hemma har jag en sömnlös natt medans resten av familjen snarkar. 
Jag lyckades nämligen somna när jag skulle natta Mio, vilket resultera i att jag inte kan somna. Har legat och snurrat i sängen i 3 timmar nu.
 
Så jag skriver lite här istället..
 
 
I fredags tog jag med mig mamma och mina barn och åkte ner till björnriket där min bror och hans flickvän hyrt en stuga. Madeleine skulle iväg och träna på att åka slalom med bror, men redan efter 5 åk så vart hon less. Men hon fick sjunga och dansa med snögubbe som uppträdde där och kramas med honom. Under tiden  åkte jag, mamma, Saga och Mio in till vemdalendes och shoppade i inredningsbutiken där. Sen stannade vi på middag där innan vi begav oss hem strax efter 7. Vill lova att alla tre barnen slocknade inom 2 minuter. Det är något speciellt med fjälluften. 
Nöjda barn var det som somnade om när vi kom hem efter lite välling.
 
Madeleine med full mundering. ♡
 
Och bilden nedanför visar AFTER SKI(dåkning). ♡
Idag har vi inte gjort så himla mycket. Madeleine åkte hem med Johan  igen (är ju pappaveckan nu), Mio och Benny åkte ner till sjön en stund och lekte sedan i leksaken en stund innan  det var min tur att ta med mig Saga på power walk. Tur kusin Sabina följde med, vart så mycket enklare och trevligare. Är måttligt mör i bena nu och jag känner redan av kommande träningsvärk. Rediga skavsår fick jag också. Det känner på en lat jävel.
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥

1 Sabina:

skriven

Haha, själv har jag ont i smalbenen :/, de måste vara för att vi gick på asfalt ;).
Hoppas på en tur i em/kväll oxå :).

Kram

Kommentera här: