Lördag.

Började dagen med, såklart, frukost. Men efter det for vi till demensboendet i torvalla  och hälsade på Bennys farmor. Är nämligen så att hon inte har lång tid kvar här hos oss. Var givetvis jobbigt att se. Tur hon kommer komma till ett bättre ställe där hon får vara frisk från sjukdomar och må bra. 
 
Åkte och inhandlade kött till dagens middag efteråt. Vart årets första grillmiddag idag och det var sååå gott! Nu har grill säsongen börjat. Tur det är mat man aldrig lyssnar på. Sen tog jag ut paket på macken, så nu har barna nya kläder. 
 
Väl hemma åkte träningskläderna på för att ta en power walk med kusin Sandra. Hurt hurt. Synd inte mina skor jag köpt kommit ännu, för fick såklart skavsår på hälen. Längtar tills skorna kommer så jag slipper gruva mig för skavsår efter varje promenad. Det var tänkt jag skulle åka på backen till kusinerna och träna lite ikväll också, men var helt slut i kroppen och skakis, så bestämde mig för att vara hemma och vila upp för en promenad imorgon också. Sen kör jag på likadant till veckan som kommer. Är så skönt att komma igång med träningen, och vad härligt Slut man är i kroppen efteråt.
 
 
Ikväll har vi inte gjort mycket. Trötta barn efter lek ute resulterade i en tidigare kväll än vanligt.
Älskade skatter! ♡
 
Nu blir det snart sängen så vi orkar med en heldag ute i vårat fina vårväder.
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥

Kommentera här: