Underbara Hotagen!

Kom till hotagen vid halv åtta tiden i fredags, till en varm och härlig husvagn (vårt boende när vi är här)!  Efter att vi bäddat färdigt gick vi in till farbror Sune och Lena och drack en jätte god glögg som Mait och Örjan gör själv med smak av blåbär, hallon och svartvinbär..så fruktansvärt god! Kollade också lite på tv´n och pratade en massa strunt! En super mysig fredags-kväll.
(Var dessutom åtta minusgraden när vi kom hit!)

Efter en lång sömn så klev vi upp vid tolv tiden idag (idag var det tolv minusgrader ute), gjorde oss iordning för att sedan åka iväg på julmarknaden som dom har här årligen i hotagen! En väldigt liten julmarknad men väldigt mysig! Gick väl omkring och kollade på de åtta stånd som fanns om och om igen i ungefär 3 timmar, och under denna tid köpte vi en flaska glögg, lite kryddor och en senapsflaska med smak av whiskey (",) Dom sålde även lotter som dom skulle dra så fort som sålt alla! När det väl var dags för dragning så vann ju farmors brors kvinna tre av vinsterna, och självklart första vinsten! Inte så konstigt att hon vann med tanke på att hon hade köpt ca 40 av alla lotter dom sålde (",)
Sen for vi hem till lillhuset, åt god middag och drack lite vin till också. Vart även lite glöggdrickande ikväll också, och det var lika gott ikväll..sen löste vi korsord och snackade en massa skit!

Är mycket snö här uppe! Ca 70 cm, och nu snöar det för fullt så det lär ju vara ungefär 20-30 cm mer snö imorgon..underbart!

Sagt av Örjan: Jag var en jävle på att räkna matte i skolan! Fort gick det och fel vart det!

R: Fryser du Lars?
L: Njae, inte direkt..
R: Men det sägs ju att dom största skitarna fryser först ;)

Man kan aldrig ha tråkigt här uppe, det går bara inte..

Ne, nu ska jag sova för imorgon är det en ny dag! Bilder kommer upp så småningom..

Ad interim