Ibland är livet underbart!

Ja, gårdagen blev hos pappa! Det är alltid lika roligt att vara hos pappa, för det finns ingen bättre människa än han! Han betyder mest!

Idag så vaknade man väldigt sent, men det gjorde ju ingenting (",) Sen har man duschat, fått fotbad av pappa, lagat mat, bakat, städat lite till och snart så blir det en öl och lite whiskey! Så vi blir nog stannandes här inatt igen, men det gör absolut ingenting! Så nu for älsklingen upp på Körfältet för att hämta playstation två så vi kan kolla på film, för dvd´n dog här precis!

Annars så verkar det som att vi snart ska flytta ut till Marieby och bo där tills man kanske hittar ett hur längre framöver! Som det verkade så stog vi längst upp på listan, så i sommar så kan man räkna med att det blir massor med grillning och lite fest då! (",)

Och som det ser ut så ska vi förmodligen fara ner till Kumla till helgen som kommer! Kackis ska ju som sagt ta pappas buss eftersom han köpte saab:en av Johan!

Ne, ska leta efter ett recept till Kalops-grytan som jag ska laga här hos pappsen imorgon! Det blir ju verkligen en hel-helg hos pappa! Underbart, förutom att man saknar sin bebis Besa!

Ad interim


Att slåss för att få fred är som att knulla för att bli oskuld!