Underbara känslor

Vart tyvärr ingen vinst för någon av oss som for och spelade bilbingo. Fruktansvärt frustrerande när man är nåt nummer ifrån, och det där jävla nummret inte dyker upp. Man blir måttligt less och säger att man aldrig ska spela igen, men lik förbannat far man dit igen. Det är det som är tjusningen med det hela!

Nu är älsklingen och jag hemma, lyssnar på musik och dricker lite alkohol. Ska bara ta det lungt, för jag orkar inte göra så många knop just för tillfället. Tror inte J orkar det heller, som varit vaken sen klockan fem imorse.


Måste ju bara få påpeka att jag är så lycklig för tillfället. Kan nog inte vara lyckligare och mer kär än jag är för tillfället, och allt detta p.g.a en underbar pojkvänn. Att man kan få må så bra som jag gör nu, det känns underbart. Den som får upp en på mornarna, med tanke på semesterskiten, är han. Jag längtar som en tok nu tills vi ska till Mallorca och bara rå om varandra. Slappna av och åka bort från vardagen, det behöver vi båda två.

Nu ska jag njuta av en god cider, och min man. Sen blir det sängen, för imorgon ska vi åka in och kolla på yran-området. Sen på kvällen blir det grillfest hos J´s gamla chef.

Älskar min J mest av allt!
Ad interim