Need

 
Älskar att lyssna på när det endast är piano som spelas!Hana Pestle - Need

Gud vad det är härligt att bo här ute på landet. Underbart att kunna göra vad man vill, när man vill, utan att ha 1000 ögon som stirrar på en (överdrev något där). Sen har vi ju härligaste grannarna också, Jens och Jenny. Tredje kvällen irad som vi kollar på film nu. Hade även Desirée, Daniel och Melvin på besök igår också, och han är ju för söt lilla Melle. Vilken charmör (",)

Katterna växer så det knakar, och det märks framförallt på maten. Tror det går minst två burkar per dag. Och just nu leker dom rövare inne i vardagsrummet. Odågor, man kan ju inte sova till detta ljudet heller!

Imorgon är det onsdag, och då har redan halva arbetsveckan passerat. Skönt, för jag är så slut  huvudet och kroppen. Behöver min värförtjänta semester nu. Hoppas för guds skull att kollegan inte blir fortsatt sjukskriven, för då kommer jag bokstavligt talat att dö, och det känner jag inte för att göra. Vill hellst leva tills jag slåra världsrekordet på att vara äldsta människan på jorden! Haha, skämt och sido.

Undra vad man ska göra i helgen? Kanske man ska åka på Boda Borg? Känner för det, men får se om plånboken tillåter en sådan rolig dag. Måste ju tänka på englandsresans kassa. Men man måste ju få ha roligt. Ska även grilla med mamma, bror Anders och Gilla också. Ska fira min födelsedag i efterskott.

Ne, nu ska jag sova så jag tar mig upp på jobbet imorgon!

Ad interim