28 somrar gammal. ♥

Här uppdateras det inte ofta. Men skriver så ofta jag kan och om jag har någonting att skriva om.
 
Vi kämpar fortfarande på med ena kattungen. Mimmi fick ju fyra stycken varav en förmodligen har klämts i magen så framtassarna och ansiktet blivit ihoptryckt. Lillen heter han i alla fall tills vi vet om han kommer klara sig eller om vi ev. måste ta beslutet att låta honom springa på de evigt gröna ängarna (eller vad dom nu säger). 
Han blir bättre och bättre, får mer balans och hela alltet ser ut att gå åt rätt håll. Så nu återstår det bara att se om han slutar att slänga med huvudet (balansen är inte den bästa, men blir bättre och bättre). Vi hoppas att han klarar sig, för då kommer vi behålla våran lilla kämpe
 
Annars då...
 
Idag fyller jag år. Hela 28 år blev jag idag. Det är ingen ålder på en get! ;-) 
Har haft massa främmande här och fått så mycket fina presenter. Tusen tack alla som kom och firade mig på min 28-års dag och tack min älskade lilla familj för de extremt fina presenterna jag fick av er. ♥ Älskar er så! 
 
Imorgon kommer Wilma & bror Alex upp. Spenderar midsommar med oss. Kommer bli så trevligt och roligt. Blir midsommarfirande i Orrvikens lekpark på dagen för att sedan grilla hos kusinerna med familjer på backen (mitt barndomshem). Kommer bli roligt! 
 
Ne, nu blir det sängen för imorgon ska jag träna, sen bada, gratta Sandra och sedan politik mingel hos kusin Sonia. Ibland har man fullt upp!
♥ Madeleine, Mio & Benny.