Vila i frid!

Ingen bebis ännu, så mammas gissning kommer inte stämma
Är ju jätte roligt. Vart ju 38 stycken som gissade på när nyaste familjemedlemmen ska anlända. Och på någon av alla dessa datum ska h*n nog kunna komma ut. 
 
Inatt fick jag inte många timmars sömn. Får domningar i ryggen (förmodligen någon nerv som hamnar i kläm) och innan jag hittade en bra ställning så låg Mio gnisslade då han förmodligen frös (han är expert på att ta av sig pyjamasen innan han somnar). Så efter välling, ny blöja och mys med mamma så somnade han om fort. Då började bebis härja på som en galning i magen och då kunde jag inte somna. Så kollade lite på spök special på aftonbladet. Men omkring fyra somnade jag och vid åtta klev vi upp för dagen.
 
Jag är så enormt tacksam att lillebror bor hos pappa nu så han är snäll och kommer in och hjälper mig på dagarna. Får sova lite då det behövs och han hjälper mig med handling och andra viktiga saker. Alla skulle ha en Emil som syskon. 
 
Nu till något helt annat
Läste på facebook (där man läser allt och får reda på allt) att en person jag känner till gått bort. Jätte tråkigt! Ung, fin tjej som valde att "resa" vidare till Nangijala efter en förmodligen lång tids sjukdom.
Hur vi känner till varandra behöver jag inte dra upp, men det var absolut ingen bra start. 
Vi har aldrig umgåts, men skrivit lite då och då på facebook. Och har vi sett varandra på stan har vi kunnat pratat.
Hon verkar ju vara en riktigt fin tjej. Synd bara att en sjukdom kan förstöra så mycket så att man inte orkar leva längre. Tänker på hennes vänner och anhöriga som kommer ha en jobbig tid framför sig! 
 
Nu måste jag vila mellan alla sammandragningar. Synd dom inte övergår till förvärkar så jag får åka in. Haha..
 

♥ MADELEINE, MIO, BENNY & BEBIS. ♥