Hon är verkligen hans idol. ♥

Måste ju säga att det kommer en obehaglig tystnad direkt efter att Madeleine lämnar oss för pappa veckan. Man märker det även på Mio. Han blir extra mammig, vilket är mysigt, men man märker att han saknar storasyster som han leker så bra med. Det värmer så i hjärtat att se dom leka tillsammans, höra hur dom skrattar och hittar på bus tillsammans och sen se hur mycket Mio ser upp till sin storasyster. Hon är verkligen hans idol
 
 
Idag gick vi ner till farmor Maria och umgicks där. Efter ytterligare en natt med lite sömn fanns det risk för att jag skulle kunna somna, så det är tur farmor finns nära till hands så vi får fika och busa lite.
Känner i skrivande stund hur det pirrar i bena, även fast jag har på mig stödstrumporna. Dom har verkligen ingen effekt alls. Inte heller kalla handdukar på bena. Så ska se vilka de övriga tipsen var och prova på dom.
 
Men annars är det bra.
 
Har sammandragningar hela tiden, men det kan jag inte påverka eftersom jag inte gör mer än nödvändigt. Några har gjort ont, men dom kommer inte sammanhängande utan har strött ut sig under några dagar så jag är lugn. Men något som däremot tar tid är att packa den där förbaskade BB-väskan. Känner mig lat. Men innan veckan är slut ska den vara packad.
 
 
Snart går vi in i vecka 35 och jag undrar fortfarande vart tiden tagit vägen. Och tänk vad stora mina små skatter kommer bli när det lilla syskonet kommit. Men dom kommer helt klart vara dom bästa syskona
 
Nu blir det en kopp the och sen sängen. 

♥ MADELEINE, MIO, BENNY & BEBIS. ♥