Fem trogna.

Trots att jag inte skrivit på över ett halv år, så är det fem trogna läsare som kommer för att se om jag skrivit något nytt. Har kännt att jag behövt "vila" från bloggen, då det skrevs samma saker dag ut och dag in. Förhoppningsvis har jag annat att skriva nu. Lite variation på inläggen är ju roligare, än att läsa samma dravel varje gång.
 
Ja, mycket har ju hänt vill jag lova. Och jag orkar inte dra upp allt. Men jag kan ju tänka mig att ni som fortfarande kikar in följer mig på instagram eller är vän med mig på facebook, så ni har förmodligen inte missat mycket alls.
 
Här hemma har vi i alla fall magsjuka. Eller några av oss. Mio insjuknade natten mot fredag. Så hela den natten spenderade jag med mio som vaknade och kräktes hela natten. Trodde det var på bättringsvägen, men igår vid middagsbordet kan jag säga att jag är glad han åt ur en djuptallrik... Pricksäker gosse. Saga har varit dålig i magen, men har inte kräkts något. Och idag när Benny kom hem var han lika blek som snön ute, varm och uppsökte toaletten det första han gjorde. Så då återstår bara jag och Madeleine. Hoppas innerligt att hon slipper magsjukan. För min del så är jag inte direkt orolig, för just dessa bakterier biter inte på mig (peppar peppar).
 
Tvättmaskinen går varm åtminstonde. Sängkläderna byts ofta, nappflaskor och nappar kokas och det städas för fulla muggar. Allt för att det förhoppningsvis inte ska spridas vidare, men det är ju näst intill omöjligt. Men det är bra vi får detta överstökat innan julafton, för detta fenomen inträffar alltid vid denna tid, VARJE år. Det går inte att komma ifrån det har jag märkt.
 
Det här med att ta ett fint julkort, där alla är glada, är inte det lättaste. Nästa år blir det en bild där man ser hur sura och tjuriga dom verkligen kan vara. :)
 
Om tio dagar är det julafton. Jag ställer samma fråga varje år.. Vart tar tiden vägen?? Jag hinner inte riktigt med. Saga har redan hunnit fylla ett år. ETT ÅR!! Madeleine och Mio har börjat på dagis här i Orrviken. Madeleine börjar i förskoleklassen till hösten, och som hon längtar. Hon är redan duktig på alfabetet och räknar hur bra som helst. Kan uttala vissa ord i böckerna, så det ska jag försöka träna med henne hade jag tänkt. Är bäst att passa på medans dom vill lära sig. ;)
Över till julen igen...
Jag är nästan klar med alla julklapparna. Jag som trodde jag skulle vara klar tidigt i år. Men det är alltid dessa julklappar till min bättre hälft. Han vill inte direkt säga vad han önskar sig och då är det lite svårt att veta vad man ska köpa. Har ju en klapp klar, men en till från mig ska han få och sen ska han få ett från barnen. Men vad ska jag köpa? Det blir ju alltid kläder, och det är jag less på att ge bort. Det kan jag lika gärna köpa vilken dag som helst. Jaja.. Jag har några dagar kvar på mig att bestämma mig för vad jag ska köpa. 
 
Nu ska jag dricka ett glad god must och sen blir det duschen.
Hoppas jag kommer komma ihåg att skriva imorgon igen. Var ju som sagt ett tag sedan jag skrev och mitt minne är inte på topp! 
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥