Motorcyckel

Ja, då har första helgen av stråket varit och jag har haft grymmt roligt! Var väldigt mycke folk ute i fredags, men igår var det mindre, trevligt det också!
Härligt väder har vi haft också, så lite solande har man hunnit med. Var tänkt att vi skulle till forsaån idag, men det var visst några som var lite för klen för det (",) Nämner inga namn! Får väl kanske åka dit imorgon istället då.

Annars så har Johan köpt sig en ny motorcyckel idag. Den var super snygg, så senare idag eller imorgon så ska man få sig en liten åktur (",) Vad härlgt! Man lär ju inte se så mycket av han denna vecka eftersom han har en ny tjej nu..haha!Ikväll blir det bil-bingo igen på vitgården med hopp om att vinna lite pengar. Skulle vara kul att få vinna en gång till! Kanske man ska ta med sig sol-stolen ikväll och hoppas på att man kan få sig en fin solbränna också. Jag tycker om solen!

Imorgon så far mina små prinsessor till Särvsjön! Kommer bli så tomt utan dom här. Man kanske får ta sig en tripp dit till helgen för det blir nog ingen Yran för min del...

Nu var det sängdags för imorgon blir det till att fara ner till prinsessorna innan dom ska fara!

Ad interim