Skidor.

Här lyser jag med min frånvaro som vanligt. Men nu tänkte jag börja skriva här oftare igen. Har bestämt mig nu för att jag SKA ha bor mina gravidkilon nu (efter mer än ett år), så här kan jag skriva min tränings dagbok. 
 
Så då börjar jag.
 
Idag åkte jag skidor för andra gången sedan jag gick i skolan på valla. Första gången var för två år sedan. Svenska skidlandslaget får det att se så enkelt ut. Minns inte att det var så svårt! Haha..
 
Första varvet  var ju bäcksvart. Såg ingenting, var tvungen att stanna och lysa på skyltarna så jag visste vart jag skulle åka. Andra varvet började lamporna tändas, så det gick mycket bättre och jag åkte bättre skidor. Så efter 6 km på dryga 50 minuter och några vurpor, då man verkligen inte har någon bra balans, kom jag äntligen hem. Var så roligt, även fast jag inte "kan" åka riktigt ännu, så det är bara att fortsätta och göra bättre ifrån mig.
 
Imorgon blir det gymmet med Ida
 
Ska lägga upp före bilder så jag ser skillnaden. Ska bli spännande att se hur lång tide det kommer ta innan jag kommit i form igen, men kul ska det bli.
 
Nu.. Det Okända på tvn med Ida och Sandra. 
 

♥ Madeleine, Mio & Benny. ♥