Få tillbaka självförtroendet.

 
Har hittat ett så gott recept på ett otroligt enkelt hembakat bröd. Ett gott grytbröd som jag enkelt kan jämföra med grekiskt lantbröd. Jag behöver endast knåda ihop degen på kvällen för att sedan låta det gäsa över natten i kylskåpet. så kan jag grädda det i ugnen på morgonen för att sedan servera nybakat bröd till frukost.
 
Har även hittat recept på baguetter som jag tänkte jag skulle prova göra till farsdag. Men vad resten av middagen ska bestå av vet jag inte. Ska nog göra hemmagjord chokladmousse med hallonspegel till efterrätt åtminstonde.
 
Nog om mat.
 
Nu är det vecka 44 och det betyder novemberlov.
Första dagen har mest bestått av små pyssel inomhus. Vi har gjort loppor, ritat teckningar, pärlat, spelat yatzy och lite andra små spel. Sen kom Sonia med hennes fosterbarn, så barna fick springa av sig lite här hemma.
Jag föredrar ju att gå ut så barna får leka och springa av sig ute. Friskluften gör en ju sådär härligt trött. Men idag så blåste det verkligen isvindar och både jag och barna föredrog att vara inne.
Hoppas på bättre väder imorgon.
 
 
Känner att jag är i behov av att komma igång med träningen för mitt egna välmående. 
Som vanligt känner jag av stressen att komma igång med träningen igen efter graviditeten. Vill komma i form och inte känna mig sådär äckligt stor som jag gör just nu. Jag vet att det bara är åtta veckor sedan Sebastian föddes, men den träningshetsen som är runt omkring oss just nu påverkar verkligen mig. Jag blir imponerad av hur vissa mammor hinner träna, sköta hemmet, ta hand om barnen och samtidigt äta och laga nyttig mat, varje dag. Hur gör dom? 
Hade gärna varit lika effektiv som de supermammorna och kommit i form lika fort som dom gjort. Jag är den typen av person som måste träna och tänka på allt jag stoppar i mig efter en förlossning. Önskar ibland att jag vore den typen som allt bara rann av. Hur skönt vore det inte att komma i sina gamla kläder sådär blixtfort..
Just för tillfället känner jag mig väldigt obekväm i min kropp. Känner att jag måste komma igång med träningen så jag känner av lite förändring. Nu menar jag inte träna hiit eller crossfit, utan börja lätt. Viktigast av allt är väl egentligen kosten. Så har någon av er som läser min blogg ett eller flera bra recept på nyttiga och näringsrika frukostar, mellanmål eller middagar/luncher så dela gärna med er.
 
Allt för att pigga upp en fyrabarnsmor och hjälpa henne få självförtroendet tillbaka.
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & SEBASTIAN ♥

Kommentera här: