Gott Nytt År!

Ja, det var några dagar sedan man skrivit här! Jävla internet där hemma är ju helt korkat..det suger helt enkelt!

Julen var toppen, och jag fick en massa superbra julklappar! Juldagen var även den jätterolig..! Jag har dessutom den dumma förmågan att slösa med massa pengar på fyllan, och går det inte åt till alkohol på krogen så löser det sig ju på annat vis. Och denna gången så storhandlade jag filmer på raggar Statoil..typiskt!

Nu är det Nyår också, och jag och Johan har ätit supergod mat hos pappa! Vart älg-filé, rostade rotfrukter, rödvinssås och sallad! Mycket gott. Och snart ska vi åka ut till Orrviken och sitta där med släkten!

Skariver mer en annan gång, har inte tid att sitta här egentligen (",)

Ad ineterim


Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me, now I can't feel anything

When I love you, It's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking
It's the voice of someone else

Oh it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all okay

You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that aint real

Oh the truth hurts
And lies worse
I can't like it anymore
And I love you a little less than before

Helgen som var och lite därtill..

Ja, helgen började roligt! Hamnade på förfest hos Niklas Karlsson och Hallen grabbarna. Hade en jätterolig kväll som slutade på Oléarys! Där kände man som vanligt inte igen en enda person, men det gjorde inget, för jag hade så jävla roligt ändå (",)
På lördagen så bestämmde jag mig för att vara chaufför, för vi var bjudna på glöggfest till Marieby hos Angelica och Andreas, och gud vad dom hade det fint hemma hos sig! Var som en gammeldags touch i hela huset..och det gillar jag!
Var faktist första gången som jag tyckte det var roligt att vara nykter på en fest..
Söndagen spenderades först i Orrviken hos farmor för att tillaga Jansons frestelse, och sen vidare in mot stan för att göra lite små saker hos pappsen nu innan jul!

Annars så började inte arbetsveckan direkt bra! Gun ringde och sa att hon var sjuk, så Lena och jag var själv idag. Och värre blir det imorgon, för då är jag själv på både mottagningen och lab! Så jag ska alltså hinna ta emot 14 patienter som det ska tas blodprover på och sedan spola ett öra inom en timma..endast för att mn j*vla chef är så mjäkig och inte vågar beordra in en extra personal! Det är tacken det, då känner man sig verkligen uppskattad!
Ne, fy fan säger jag bara!

Sen har jag några julklappar kvar att köpa! Köpte åtminstonde hälften idag, så det är ju bara några stycken kvar!
Annars så är det bara så bra som det kan bli (",) Bara 2 dagar kvar nu till julafton! Jag längtar..

På juldagen ska vi först iväg och gratta lilla Filip som fyller 4 år, och sen på kvällen blir det G3! Kommer nog bli grymmt roligt!
På nyår ser det ut som att det kanske kan bli Vemdalen..men inget är bestämmt ännu!

Ne, nu ska jag kolla på lite tv och sen blir det sängen så jag orkar upp imorgon och slita arslet av mig..

Ad interim

Tiden går sakta..

Nu går dagarna riktigt långsamt!
Det beror endast på att man snart ska få vara lite jul-ledig. Hela denna vecka har varit en pina! Lyckost Lena som är ledig imorgon medans vi andra får "slita" arslet av oss *avis* (",)

Men snart är det helg och det blir förmodligen fest! Känner mig faktist sugen på att festa lite, det var ett tag sedan det känndes så! Och vem vet, det kanske blir en liten krogrunda också. 

På måndag ska man införskaffa dom sista julklapparna, för då kommer lönen! Och förmodligen kommer lönen försvinna lika fort som den kom in på kontot! Som vanligt.. Att man inte kan ha mer koll på pengarna, man är riktigt usel när det gäller det! Men det ska det bli ändring på också, för efter nyår så ska det sparas en massa pengar för till sensommaren/hösten nästa år vill jag fara utomlandas, och då gäller det att man få undan lite pengar! 
Sitter dessutom här och är jätteavis på Glenn som är på Hawaii nu och dricker kall öl, medans jag är hemma i tråkiga Östersund!

Men nu till den stora frågan..Vad ska man göra på nyår? Har inga planer, men det är på tiden att man kommer på någe nu!

Bara 6 dagar kvar till jul nu (",)

Nä, ska jobba vidare nu så man får åka hem..

Ad interim