Påsken

En liten snabb uppdatering vore på sin plats..

I torsdags så tog vi på oss finkläderna, gjorde oss iordning och gick iväg på Dalwhinnie och åt god middag. Vi var ett härligt gäng som sedan fortsatte ner till pappa för lite förfest innan vi begav oss ut på G3 och svängde våra lurvga (ja, iaf några av oss :P).
I lördags så for vi upp till Hotagen och hälsade på hos farmor Ada. Hon vart så glad över att se oss allihopa. Och som vanligt åt vi middag på Rörvattnets Fjällhotell. Maten där är ju gudomlig! Hann även sola lite och nog fick jag färg allt. Hade det supermysigt där..
Och sen på kvällen for jag iväg upp till Lacksjö och dansade!

Idag så har jag och fisen varit till Orrviken och gungat lite på min gamla skola. Var ju kul att åka dit och se hur det ser ut där plus att det var första gången som prinsessan gungade. Som det såg ut så gillade hon det! Och är det någon stans jag vill att prinsessan ska gå på dagis, så är det ju där!

Nä, orkar inte skriva mer.

Äntligen

Äntligen är syster, Martin och Isali här! ♥


Kusinerna leker i resesängen! ♥

Myser i morbror Emils famn! ♥

Annars så hade man en toppenhelg som vanligt! Var iväg och kollade på Water for Elephants premiären i fredags och den var ju lika underbar som jag trodde den skulle vara.

Idag har jag varit ledig, så det fick bli en visit till Elin på Idun för klippning och slingning. Så nu är man mer blond än vad jag var innan. Imorgon ska jag dit igen, efter jobbet, och göra håret ännu ljusare.

Nu ska jag nog knyta på löparskorna och ta mig en runda. Behövs då jag ska orka spela fotbollsmatcher i sommar.

Model Lab

Igår tog jag med mig kusinerna Sonia och Sara, samt Sonias dotter Nicole på Clarion Hotell. Hade bokat in modell för en dag till alla oss. Allt var toppen, förutom att vi fick sitta och vänta i 2½ timma för att bli sminkade. Men dom sa att det skulle ta fyra timmar ungefär, och det höll dom nästan!

Vart iaf en mycket rolig eftermiddag/kväll som vi fortsatte hemma hos Sonia.