Man blir ju gråtfärdig!

Har dom inga känslor alls? Nog för att försäkringskassan följer sina regler, men ibland måste dom kunna se mellan fingrarna. Jag säger bara det, det är verkligen på tiden att vi byter regering NU!

Det finns väl ingen människa som skulle kunna gå till arbetsförmedlingen och anmäla sig som arbetslös, samma dag eller dagen efter som sitt barn gått bort. Det är inte mänskligt att folk ska behandlas på detta viset. Jag undrar om personerna som bedömmer dessa ansökningar skulle se mellan fingrarna, om det gällde dom själva eller familjemedlem/släkting.

Gå in här för att läsa.

Nä, blir förbannad..
Ska jobba vidare nu! Jobbar halvdag nu, sen är jag ledig i fyra dagar igen.
Älskar min Johan mest
Ad interim

Kläder, kläder, kläder!

Idag kom nya H&M katalogen, och jag bläddrade fort fram till mammasidorna. Hittade en görsnygg tunika som jag hade tänk att beställa. Är det någonting jag inte behöver köpa, så är det byxor. Var och shoppade jeans av Desirée :) Mycket snygga och sköna! Magen växer som den ska, tror jag! Är så skönt med mamma-byxorna, dom trycker inte på blåsan. Jag slipper verkligen gå och inbilla mig att jag håller på att kissa på mig. Är verkligen skönt! Har även lånat ett foglossningsbälte av Desirée, eftersom jag har så ont i ryggen. Får se om den hjälper!


Sitter och funderar på vad vi ska göra för förätt och efterrätt på nyårs-afton. Varmrätten blir i alla fall Fondue. Såser måste också bestämmas! Suck, vad svårt det ska vara att bestämma sig ;) Vill ju att det ska smaka!

Igår flyttade Atos till Svedje. Han fick så lov att göra det en månad innan. Känns skönt att han flyttat innan vi ska göra det. Det gick i alla fall bra att flytta han.. Och när han kom fram så fick dom gå in i stallet och vara där tillsammans över natten. Var ju så kallt ute! Och idag så for vi in till stan, och köpte med oss lite saker och for dit. Atos och Santos fick stå i samma hage, och där var det inga problem! Kul att Atos alltid kommer överrens med alla kompisar han har haft och ny fått :) Imorgon ska vi till stan igen, och sen till stallet.

Nu ska jag och älsklingen mysa. Och sen ikväll blir det en film också, Mio min Mio som det ser ut!
Älskar min Johan mest
Ad interim

Jul & Nyår

Lika fort som julen kom..lika fort var den över. Fick en massa fina julklappar, som kommer väl till hands. Snart är det dags att börja införskaffa en spjälsäng, barnvagn, bilbarnstol och en massa saker. Men vi väntar nog med det tills vi är inflyttade i nya huset :) Nu är det inte lång tid kvar tills vi ska flytta.. Jag längtar som en tok!

Idag har vi spenderat dagen i Marieby, hos svärmor. Vart bjuden på middag och tårta eftersom Filip fyller 5 år idag. Efter kalaset for vi till farmor och pappa en sväng innan det vart hemfärd.

Imorgon ska vi byta kamrem på min kära bil (som tar så sa*ans lång tid), och efter det ska vi till Svedje för att prata med de som hyr stallet av våra nya hyresvärdar. Ska även se hur snart vi kan ta dit Atos. Ska även hinna med att äta middag hos farmor. Ja, morgondagen kommer bli stressig. Skulle även ha åkt till stan på rean och hunnit med att Gratta Desirée.. Ja, vi får se vad som hinns.

Måste ju även planera lite inför nyårsmaten. Vi blir här hemma, med några vänner och familjemedlemmar. Ska äta en tre-rätters middag och spela lite roliga spel :) Kommer bli superroligt! Hoppas dessutom på att Kackis och Martin ska komma upp!

Nu ska jag mysa med min underbara fästman ♥
Älskar min Johan mest

Ad interim