Grötigare

Ja, ida började man inte jobba förän ett p.g.a. att man hade viktiga saker att göra! Var iaf på sjukhuset nio imorse för att få detta besök överstökat. Trodde jag skulle få lite klarhet i alla dom frågor jag hade, men det vart bara grötigare. Så nu är det bara att fortsätta fundera, verkligen bestämma sig för hur man vill ha det! Ett jobbigt beslut, men det måste tas...

Väl på jobbet så började det med att läkarna hade möte i en timma, trodde att det därefter skulle bli lite fart på lab med att tas en massa prover..men det var kanske tolv patienter som det skulle tas prover på. så jag och lena slogs om vilken av oss som skulle ta dom (",)

När jag slutade så for jag och hämtade Johan för det blev kinamat hos pappa idag! Det måste vara den godaste maten jag känner till. Folk säger att världens godaste mat görs i Turkiet, men dom måste ha fel på sina smaklökar för det är så otroligt smaklöst. Men kinamat däremot *MUMS*. Kollade på filmen The Happening med pappa också innan vi for hem och fick finsällskap (sara och niklas kom med kira). Jag ska vara kattvakt i helgen till Kira..kommer bli mysigt värre (",)


Imorgon blir det först en massa jobb, sen efter att jag slutat så ska jag vara barnvakt åt Ronja för Evelina ska på arbetsintervju! Då ska hon även få sina födelsedags presenter också (hon fyller ju år idag)! Alltid lika roligt att vara barnvakt åt Ronja för man ser hur kul hon har det med mig..

Annars så har man en massa planer inför helgen! Ska som sagt varavakt och sen ska man ner och spackla och tapetsera pappas lägenhet så det börjar bli någon ordning där! Alltid lika roligt (",)

Ne, ska kolla klart på Drakarnas Rike och sen blir det läggdags..

Ad interim

Beslut

Då sitter man på jobbet och har inte mycket att göra! Brukar vara fullt upp med inte idag. Dessa dagar skulle jag kunna klättra på väggarna för det är så oerhört tråkigt! Men samtidigt är dessa dagar behövliga för då kan man pyssla på med alla andra saker som man inte hinner annars..

Igår var jag iväg till Susanne och Sterner också. Det visade sig att herren i huset (lägenheten) fyllde år och med tanke på hur många affärer som var öppna kl 20.30 en vardags kväll så vart det skraplotter i present! Satt även och planerade lite inför forum också men hann inte med så mycket för det var så mycket folk där (",)

Forum närmar sig nu, är ju bara nio dagar kvar tills det är en massa fest med underbara vänner! Känns ju som att det var nyligen som jag bokade stugan men eftersom tiden bara rinner iväg i ilande fart så har det gått så fort! Och nu är det som sagt här..

Annars har jag fullt upp just nu! Har som ingen aning om hur jag vill ställa mig i denna fråga som finns i mitt huvud och som snurrar runt..det är skitjobbigt för det var inte direkt vad jag hade väntat mig! En annan sak om man planerar detta, men när det är som det är just nu så är det jättesvårt att fatta ett beslut! Men som sagt..det löser sig i slutändan!

Slutar klockan tolv idag, och så ska mamma och jag åka till Åsarna och hämta klockan. Sen ska vi kika in på Dollarstore och kolla om man kan fynda någe där (",)

Ne, ska jobba vidare nu så man får sluta nån gång...

En lista

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Japp, det gör jag!


Har du sett din bästa vän gråta?

Om jag har!


Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Kommer inte ihåg...


Vad åt du senast?
Makaroner och köttbullar.

Har du fått någon komplimang idag?
Nej


Har du varit med i en rättegång?
Nej, tack och lov!


Är du polare med grannarna?
Icke, dom är en hög skumma människor!


Vilka länder har du bott i?
Sverige.


Senaste piercingen?
I bröstvårtan!


När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Igår, till Marieby och Orrviken.


Gay?
*hahaha* Wth?!


Har du däckat/spytt för att du druckit?
Faktiskt, hur mycket jag än vill förneka det.


Har du äggat någon?
Vad är det?


Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Haha, nej..


Har du varit på stranden?
Vafan.. Ja, det är väl klart!


Har du haft en stalker?
Det skulle jag nog kunna svara ja på!


Har du varit på ett party?
Om jag har (",)


Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Nej!


Har du varit utomlands?
Japp! Grekland, Italien och några fler länder


Har du sett din bästa vän naken?
Ja..


Var är din syster just nu?
Nere i Kumla där hon bor!


Vad var den senaste drömmen som du minns?
En mardröm om en massa vampyrer som jagade mig..


Vem ringde dig senast?
Syster Angelica


Vilken tid gick du upp imorse?
Klockan 06:00, då var det bara att kliva upp för att göra sig iordning för jobbet!


Vad ska du göra i helgen?
Vara kattvakt!


Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Hej vännen! Ja, på onsdag fyller hon. Vi är i stugan i veckan. Jag ringer dig ikväll, ok?


Vad finns i din bakficka?
Ingenting, har ingen bakficka på dessa byxor!


Har du färglinser?
Nej, men jag har linser!


Vad är det första du gör på morgonen?
Tar mig ett glas C-vitamin och hoppar in i duschen! Annars vaknar jag aldrig riktigt till (",) (en mer morgontrött person med dåligt morgonhumör får man leta efter) (",)


Vad ska du göra efter det här?
Fundera ännu mer (!?)