Kontroll.

Ny kontroll på Saga idag.
Var där fyra timmar tidigare än vi skulle varit, men barnmorskan skrev fel tid på min lapp. Men som tur var så hade inte barnet och mammam som skulle varit där kommit, så vi hann göra kontroll.
Fröken väger nu mera 4010 gram och är 54 cm lång. Hon går upp fint med andra ord. Vilken tur jag lyssnade till min magkänsla, för hon går upp så fint och det utan att behöva väcka henne. 
 
Sen åkte vi hem för jag tänkte baka med Mio. Men när man har en bebis så vet man att det inte alltid blir som man tänk. Så det vart inget bakande utan får försöka imorgon eller på lördag efter att vi hämtat Madeleine. Hon älskar ju att baka och så kan älsklingen ta Saga om hon inte är nöjd. 
Imorgon har dom öppet hur nere på strumpfabriken. Så jag tänkte gå ner och köpa riktigt bra och varma strumpor till barna. Hoppas bara det blir någon vinter här hemma. Framförallt att det kommer snö som ligger kvar till jul. För finns ingen snö på marken så får jag inte riktigt den där julkänslan. 
 
En annan sak. Affären i byn har bytt ägare och alla som varit där och handlar säger hur bra den nya ägaren är. Det finns mycket mer än vad det var innan, som verkligen alla i byn kan handla. Sen har han sagt att han tar emot önskemål, så om det är många som säger samma sak så tar han in det och ser om det går åt. Han har även tagit in blöjor, tvättlappar och barnmat vilket är jättebra tycker jag eftersom det är en by med massor av barn. 
Han är ju omkrin 35 år han som har butiken nu, så han vet väl vad som är aktuellt att ha i en butik i en småbarns by. Och det verkar ju gå bra för det står alltid en bil parkerad utanför affären. Är så himla roligt. Verkligen uppskattat från oss bybor. 
 
Nu blir det sängen och läsa mer i Outlander boken. Har kommit halvvägs nu och kommit förbi den del i noken där sista avsnittet slutade. Är så spännande och den är sjukt bra. En rekommendation till alla som älskar att läsa. Läs Outlander serien.
 
 
Satte mitt öra mot Mios bröst ikväll och hörde då att hans hjärta slog konstigt. Var precis som han hade extraslag. Tyckte verkligen att det var obehagligt att höra, så ska lyssna imorgon igen och om det fortfarande låter som extraslag så måste jag ringa och höra mig för med bvc om det är normalt. Var så otäckt att höra det så man vart ju orolig. Kan ju vara så att det inte är något farligt med det, men man blir ju orolig. 

♥ MADELEINE, MIO, LILLASYSTER & BENNY. ♥

Magsjuka.

Fy tusan för magsjuka. Med det vill jag ha sagt att vi åkt på magsjuka här hemma. Och konstigt nog så har jag också åkt på det, vilket jag inte gjort sedan jag gick i mellanstadiet. Känns ju mindre roligt när jag ammar. Hoppas Saga inte åker på det bara. 
 
Vart en vaken natt för hela familjen. Mio vaknade omkring ett igår natt och spydde ner sängen, sen var han ledsen, spydde två gånger till (det lilla han hade kvar i magen), vart pigg, ville leka, skrek ännu värre när vi försökte få honom att sova så en upprörd Madeleine kom upp och sa att vi inte fick göra illa lillebror. ♥ Storasystern med ett hjärta av guld. Sen låg vi vakna alla till fem då vi somnade tillslut för att sedan vakna halv nio idag. 
Efter att vi åt någon sorts frukost så åkte vi in och hämtade mormor, åkte hem och har hållit oss inne resten av dagen. Själv har jag kännt en olust känsla i kroppen, men tänkte det mest satt i huvudet. Så älsklingen och jag åkte in och storhandlade innan Maxi stängde och sedan vi kom hem har jag bosatt mig på toan. Kräkts och gjort tvåan flertalet gånger. Vilken härlig start på helgen.. :(
Madeleine har varit lös i magen i veckan, så jag undrar om hon dragit med sig bacillerna från någonstans. Hoppas älsklingen, mamma, lillebror och pappa slipper skiten. Och framförallt lilla Saga.
 
Det enda bra med magsjuka nu är att vi slipper det under julhelgen. Annars brukar det ju alltid komma lagomt till jul.
 
Detta vart ju ett mindre trevligt inlägg, så bjuder på fina bilder från när vi försökte ta fina julkort med alla tre barna. Det är inte det lättaste vill jag lova, men några bilder fick vi allt till. 
En bild som visar hur "lätt" det var. 
Mina fina prinsessor. 
 
 
Stiligaste prinsen. 
 
 

♥ MADELEINE, MIO, LILLASYSTER & BENNY. ♥