Onsdag

Dags att uppdatera lite här tror jag!

I söndags var vi och firade Madicken som fyllde hela 1 år. Hon är ju himlans söt och jag tror hon tyckte om presenten. Grabbarna gjorde ju det ialla fall. ;) Blev även bjuden på middag där, supergod hemmagjord pizza. Vi for sedan till min gamla klasskompis Marie, som är gravid och ska är beräknad 5 November. Gud vad jag saknar den min mage (den meningen trodde jag aldrig jag skulle med tanke på att jag var så less på slutet).

Annars så har vi inte gjort så mycket i veckan.

Skulle ha varit med Sandra och Emelie i tisdags, men då mitt minne sviker mig ibland så blev det inte av! Men imorgon kommer hela familjen Nilsson/Eddelid hit och skall äta middag med oss.
Men innan dom kommer skall vi på BVC för vägning och mätning, och efter det blir det en träff med föräldragruppen. Den här gången skall vi prata om smakportioner.

Sen på fredag blir våran prinsessa hela 4 månader gammal! ♥ Tiden går så fort..

 

Nä, ska sova nu för imorgon blir det en tidig morgon!
Älskar Madeleine & Johan, min egna lilla familj! ♥

Lördag!

Idag har vi rännt omkring lite!

Började med att fara till Tandsbyn på loppis, men när vi var halvvägs dit så höll dom tydligen på att plocka ihop alla sakerna. Ingen som hade satt upp skyltar om loppis, så det var inte så mycket folk där. Dåligt! Men vi hälsade på hos moster ett tag istället där mamma, moster och Sara var.
Sen vidare till Marieby för påhälsning hos farmor och farfar. Fick även en sjukt fin klänning av farmor som hon skall ha på dopet har vi bestämmt! Det var allvarligt den finaste klänningen jag sett. Den klänningen ska hon få ha på nyår också. Tusen tack
Sen åkte vi hem för att mocka och laga middag. Morfar och morbror kom och gjorde oss sällskap! Skavgryta blev det, som alla tyckte var gott. Dom stannade här och kollade på dansbandskampen. Är så kul när dom kommer hit och imgås med oss! ♥

I vanlig ordning så somnade prinsessan omkring nio, men vaknar sen omkring tio. Men nu sover hon våran prinsessa. Är så glad som får ha henne i vårat liv!

Nä, nu kommer lite bilder från dagen. Sen ska vi sova, för imorgon ska vi på kalas hos Madicken som fyllde 1 år igår, äta middag hos pappa och slutligen hälsa på Marre, magen och resten av hennes familj. Superkul!     


Gonatt!
Älskar Madeleine & Johan, min egna lilla familj! ♥

Pappaledig!

Nu har älsklingen jobbat klart för denna säsongen. Så nu får han vara pappaledig och mysa hemma med oss. Gissa om vi är glada! ♥ Nu ska han få vara hemma med oss hela vintern. Så jag ska så småning om börja jobba extra, men vi har lagt undan pengar så vi kan vara hemma tillsammans ett tag innan jag gör det. ♥ Underbara liv!

Bara därför bjuder jag på några nya bilder på prinsessan. ♥

  

Allt som kommer i hennes väg, stoppar hon i munnen! :) Men det är ju så dom "känner" sig fram. Hon har blivit så stor våran lilla tjej! Är så glad som får ha henne i vårat liv. Hon och Johan är det bästa som hänt mig!

Nä, nu har jag inte tid att sitta här!
Älskar Madeleine & Johan, min egna lilla familj! ♥