Lördag!

Idag har vi inte gjort allt för många knop.
Idag tog vi sovmorgon till nio, sen vart det frukost och spela på fiskespelet. Blåste och snöade någe förfärligt, så vi valde att pröva turen med att gå ut i eftermiddag och leka lite. Så det lektes med byggstavarna (prinsessan och älsklingen) medans jag tvättade. Sen gick älsklingen ut och skottade medans jag och prinsessan la oss i sängen och kollade på Modig och sov i en timma ungefär. Välbehövligt för oss båda två!
Efter våran lilla sovstund gjorde vi middag och sen klädde mina älsklingar på sig och gick ut för att åka snow racer och prova prinsessans nya spark.
 
 
Tog och bakade oss negerbollar också och det visade sig bli ett kladdigt resultat, så vi tog och badade/duschade oss innan läggdags.
 
Imorgon ska dom prova köra skoter igen, sen ska vi handla nyårs middagen och ev. hälsa på lite folk. Men nu väntar man på att Camilla, Willy och Marcus ska höra av sig och säga om dom ska vara med och äta på nyår. Att det ska ta sån tid att bestämma sig. 
Blir fondue till middag här och ska ev. försöka mig på att göra créme brulée till efterrätt. Hoppas på att det är finväder ute på nyår så vi får spendera många timmar ute i pulka/snow racer/madrass backen. :) 
 
Nu blir det läsa bok och somna till de ljuvliga andetagen från min prinsessa.
♥ Är så lycklig och älskar Madeleine & Benny mest av allt.

Nyårs lista. ♥

1. Höll du några av dina nyårslöften? Jag gav inga nyårslöften ifjol!
2. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Några stycken. :)
3. Dog någon som stod dig nära? Nej och det är jag otroligt tacksam för. 
4. Vilka länder besökte du? Spenderades ingen semester utomlands i år, men där emot så var vi nere i Kumla och Norrköping på semester.Frågar man min ssysterdotter (tror det var Wilma) så är ju våra olika län i Sverige olika länder. Så det kanske räknas som utomlands ändå. ;) 
5. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? Önskar jag och Johan ska kunna komma överens om våran dotter SJÄLVA. Vi ska kunna bete oss som vuxna som vi gjorde i början av 2012. Annars är jag nöjd och lycklig med mitt liv. Kan omöjligt ha det bättre än så här. 
6. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? Fredag den 6:e april. ♥ Då plussade vi. 
7. Vad var din största framgång 2012? Att vi blev gravid och att min prinsessa änsligen ska få bli storasyster! 
8. Största misstaget? Inget..
9. Har du varit sjuk eller skadat dig? Lite småförkylningar här och där, men inget mer.
10. Bästa köpet? Hmm. Älsklingens köp av bil kanske? :)
11. Vad spenderade du mest pengar på? Bensin tror jag..
12. Gjorde någonting dig riktigt glad? Plusset på stickan i början av april. :)
13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Många låtar med Rihanna, David Guetta - She wolf och PSY - Gangnam style. Finns så många fler, men det blir för långt och för mycket att skriva.
14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Vet inte, tror jag oftast är glad. Är ingen sur människa av mig!
15. Vad önskar du att du gjort mer? Rest mer och åkt till nya ställen, som alltid!
16. Vad önskar du att du gjort mindre? Låtit människor utnyttjat mig och sedan säga att vi gör allt på mina villkor när jag är den som anpassar mig. Syns att det är jobbigt när jag börjar säga ifrån.
17. Hur tillbringar du julen? Med min fina familj, synd dock att prinsessan fattades. Men nästa år är hon och bäbis med oss! 
18. Blev du kär i år? Har varit kär sedan 2011, men blev lyckligare i april! Äntligen ska vi tre bli fyra ♥
19. Favoritprogram på TV? Grey´s Anatomy och The Vampire diaries.
20. Bästa boken du läste i år? Böckerna jag börjat läsa nu. En serie som heter Nattens Hus, och den handlar sklart om vampyrer. :D
21. Största musikaliska upptäckten? ...
22. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja, och det ligger i tryggt förvar i magen ;)
23. Något du önskade dig men inte fick? Jag är inte den personen som önskar mig saker (menar såklart materiella saker)
24. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Åt tårta och god middag med folk som betyder mycket för mig. 
25. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Har inte kunnat bli bättre än vad det vart!
26. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Svårt då jag bara vuxit och försökt hitta passande kläder. :P
27. Vad fick dig att må bra? Min prinsessa, min älskling och plusset. 
28. Vilken kändis var du mest sugen på? Hmm.. Skulle väl vara Paul Wesley. ;)  
29. Vem saknade du? Som vanligt faster.. 
30. Har du några nya löften för åt 2010? Nej. Mitt år kommer bli det bästa någonsin, så jag behöver inte ge några löften för att den ska bli bättre Vi ska bara se till att hålla oss friska, jag och mina älsklingar. 

Förlossningen.

Igår fick vi åka in på förlossningen och göra en CTG-kurva då mitt illamående och kramperna inte ville ge med sig. Så klart efter att pratat med en barnmorska så släpper de värsta kramperna/sammandragningarna/förvärkarna, men nog syntes det allt att det var onda sammandragningar som kom tätt och med gämna mellanrum när kurvan gjordes. Men allt såg bra ut som tur var.
När vi kom hem så kändes det däre emot som hela underlivet skulle komma mellan bena på mig. Men det är väl så det blir när dom gör en vaginal undersökning också.
 
Idag mår jag lite illa till och från, men de värsta sammandragningarna har släppt. Så hoppas h*n vill stanna där inne i några dagar till, sen är det fritt fram. :) 
 
 
♥ Madeleine, Benny & bäbis.