Tapetsering på G

Grattis till Sandra Gustavsson på din födelsedag. Hoppas den varit toppen!

Istället för träning på crosstrainern idag, så tog vi oss en rask promenad ner till E14. Tog dryga 30 minuter så det känndes helt ok för min ömma kropp. Imorgon däremot blir det ett Zumba pass med hantlar!

Vad skönt det är att träna och man känner sig så mycket piggare och fräschare!

Annars så spenderade vi dryga tre timmar ute idag. Hovslagaren var här och sen skulle det mockas. Älsklingen var på höloftet och sopade rent så vi får frakta dit lite hö.
For sedan in till stan och hämtade fyra olika tapetkataloger, så nu ska här väljas och vrakas. Finns ju så mycket snyggt, men vi får bestämma lite fort för vi vill ha det fint där inne innan jul.

Fröken har ingen ro i kroppen och har väldigt svårt att somna om nätterna igen. Så vi bestämd oss för att låta hon vara vaken så länge som hon kunde hålla ögona öppna, vilket resulterade i att hon somnade för en stund sedan. Annars har det gått bra. Hon har somnat de övriga kvällarna vid sju tiden.
Igår var en tuff natt för prinsessan. Antingen så är det en växa period eller så kanske en tand är på G. Hon sov väldigt korta (10 minuter/timman) stunder  så ingen av oss fick någon sömn. Trötta idag, men vad gör det. Huvudsaken prinsessan mår bra!
En bra sak är ju att hon sover bra i vagnen om dagarna. Ute på bron eller i stallet med mig. Idag sov hon hela 4 timmar. Förmodligen så tog hon igen några av de förlorade timmarna från igår natt. :)


Här kommer en liten God Natt puss från familjen Elvstål/Månsson

Nu ska jag sova och hoppas prinsessan slipper vakna inatt.
Älskar Madeleine & Johan, min egna lilla familj! ♥