Tapetsering på G

Grattis till Sandra Gustavsson på din födelsedag. Hoppas den varit toppen!

Istället för träning på crosstrainern idag, så tog vi oss en rask promenad ner till E14. Tog dryga 30 minuter så det känndes helt ok för min ömma kropp. Imorgon däremot blir det ett Zumba pass med hantlar!

Vad skönt det är att träna och man känner sig så mycket piggare och fräschare!

Annars så spenderade vi dryga tre timmar ute idag. Hovslagaren var här och sen skulle det mockas. Älsklingen var på höloftet och sopade rent så vi får frakta dit lite hö.
For sedan in till stan och hämtade fyra olika tapetkataloger, så nu ska här väljas och vrakas. Finns ju så mycket snyggt, men vi får bestämma lite fort för vi vill ha det fint där inne innan jul.

Fröken har ingen ro i kroppen och har väldigt svårt att somna om nätterna igen. Så vi bestämd oss för att låta hon vara vaken så länge som hon kunde hålla ögona öppna, vilket resulterade i att hon somnade för en stund sedan. Annars har det gått bra. Hon har somnat de övriga kvällarna vid sju tiden.
Igår var en tuff natt för prinsessan. Antingen så är det en växa period eller så kanske en tand är på G. Hon sov väldigt korta (10 minuter/timman) stunder  så ingen av oss fick någon sömn. Trötta idag, men vad gör det. Huvudsaken prinsessan mår bra!
En bra sak är ju att hon sover bra i vagnen om dagarna. Ute på bron eller i stallet med mig. Idag sov hon hela 4 timmar. Förmodligen så tog hon igen några av de förlorade timmarna från igår natt. :)


Här kommer en liten God Natt puss från familjen Elvstål/Månsson

Nu ska jag sova och hoppas prinsessan slipper vakna inatt.
Älskar Madeleine & Johan, min egna lilla familj! ♥

Träningsverk

När jag vaknade imorse så värkte det i hela kroppen vid minsta lilla rörelse. Träningsverka var det jag kännde, s-k-ö-n-t! Tränade bort gårdagens träningsverk idag, 40 minuter Zumba och 15 minuter styrketräning.
Dryga timman efter att jag tränat mådde jag illa och kännde av träningsvärken på stört. Känner att om jag ska klara av att ta hand om fröken (så inte johan behöver göra det själv p.g.a mina värkande kroppsdelar) så får jag köra styrketränings passen varannan dag. Så imorgon blir det endast 30 minuter på crosstrainern.

Annars har resten av dagen gått till att vila och försöka få i mig mat. Nu har jag äntligen piggnat till och träningsvärken är endast kvar i nacken. Lär nog känna desto mer imorgon när man ska kliva upp.

Nu ska jag vila en stund till sen blir det sängen.
Älskar Madeleine & Johan, min egna lilla familj! ♥

Söndags ångest? Inte jag!

Söndag.. Ångestens dag!
Dock har jag inte känns någon ångest. Är nog för man inte jobbar just nu, utan är hemma med en underbar dotter. Kan nog också bero på att man är lite dagavill. :)

Jag har sagt länge att jag skulle börja träna i måndags, men det har som vanligt (!) blivit framskjutet.. Men idag tog jag tag i det! Har tränat styrketräning i trettio minuter (armar, axlar och mage), samt trampat i trettio minuter på crosstrainern. Jag är med andra ord helt SLUT. Nu ska jag träna i fem dagar och vara "ledig" från träning under helgerna. Kör jag på såhär nu fram till jul så kanske man har tappat några efterhängsna gravidkilon.

Såhär kommer mitt tränings-schema se ut
:
Måndag:
Zumba
Tisdag: Styrketräning, Crosstrainern
Onsdag: Zumba
Torsdag: Styrketräning, Crosstrainern
Fredag: Zumba
(Kommer ev träna Söndag-Torsdag istället.)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det lite pepparkaksbak och sen middag som blir köttfärsfrestelse med sallad. Uppdaterar lite mer senare ikväll.
Älskar Madeleine & Johan, min egna lilla familj! ♥