Grattis prinsessan på 1-års dagen! ♥

Grattis älskade prinsessa på 1-års dagen. Nu är det precis ett år sedan du kom ut till oss! ♥

Idag är det precis ett år sedan som jag låg på BB och försökte krysta ut prinsessan
. Kämpigt var det, men när man äntligen fick se underverket så hade man redan glömt att man var både trött och hur ont det gjorde. Det är verkligen en upplevelse alla kvinnor borde få vara med om.

Detta året har gått i en rask takt och mycket har hänt. Mycket positivt och negativt, men det är smällar man får ta. Det bästa är i alla fall att få ha sett fisen utvecklats och lärt sig nya saker varje dag. Man blir stolt för minsta lilla grej. För snart ett år sedan låg hon på mitt bröst hjälplös och nu kutar hon omkring och dansar i sina nya cross-skor hon fårr av mormor idag på födelsedagen. :)

Älskade denna lilla människa från första stun, och mer älskar jag henne för var dag som går. ♥ Det går inte med ord beskriva hur mycket jag älskar henne. Ett liv utan henne är inget liv!


Första mötet med mamma och pappa, endast några minuter gammal. ♥


Påväg hem till Svedje, två dagar gammal. ♥

Prinsessan 10 månader. ♥

Hon blir bara finare och finare för var dag som går. ♥

Helgens bravader!

Igår var det midsommar. Det firades i orrviken på lekparken. Vädret var inte det roligaste, regnig och blåsigt. Sedan vart det middag hos Bennys föräldrar och det var super gott! Trevligt sällskap och mycket skratt. Sedan for vi ett gäng till Vitgården i brunflo för att försöka vinna 40.000, minst. Tyvärr så var det ingen av oss som vann, men vi hade ju kul i alla fall. :) Vi for sedan tillbaka till orrviken och åt ost, kex, drack dricka, öl och körde lite folk. Jag hade en mycket trevlig dag!

Idag har det inte hänt så mycket. Har mest tagit det lugnt och kollat på filmer från när en viss person var liten. Super gullig! :) Har även försökt lista ut vad jag ska baka för gott inför prinsessans födelsedag som är på onsdag! Tänka sig, snart är prinsessan hela ett år gammal. Min stora prinsessa! ♥

Måste ju även skriva grattis till Carro och Jimmy som fått tillökning i familjen. Äntligen har lillebror anlänt! :) Nu ska jag vara lite social!

Grattis Angelica

Såg precis på FB att min tremänning Angelica Blomberg blivit mamma till en liten flicka. STORT Grattis till henne och Andreas. Vad kul! :) Ännu en flicka i släkten. Undra vad Carro och Jonte för för en liten krabat. Förmodligen en tjej. Blir aldrig för många flickor inte! ;)

Är ju ganska roligt, att av mamma och pappas sex barnbarn så är alla sex flickor. Sex underbara flickor! ♥

Idag kräktes prinsessan igen. Är nästan så jag undrar om hon gått och blivit magsjuk? Känner mig själv väldigt olustig i kroppen. Illamående och flera besök på toan. Även om inte hon är det så kan ev. jag ha blivit det. Men då är det ju endast hon som kunnat smitta mig också.. Ja, hon ser iaf pigg ut. Så jag tror inte hon är magsjuk!

Ikväll blir det i alla fall bilbingo och jag hoppas på storvinst! :D