Premiär turen.

Den riktiga premiär turen på båten togs idag
Riktigt skönt, mysigt och roligt. Tog med fika och jag vet inte varför, men fikat är så mycket godare när man gör någonting, som när man åker båt. 
Mio sov gott i alla fall under halva färden. Go fisen våran
 

 
Tråkigt att inte Madeleine var med på första turen. Tur vi ska ut flera gånger. Hon får följa med när vi tar premiär turen till Verkön istället. 
Imorgon ska jag och Krussi fara och hämta Madeleine. Undra hur glad Madeleine blir av det.. Hihi! Sen far vi hem och då kommer det verkligen vara 100% från morgon till kvällen när det är läggdags. 
 
Kattungarna är det full fart på. Klättrar efter byxbena och ska helst ligga på en och busa med varandra. Är så kul att se dom utvecklas från dag till dag. Snart är dom tolv veckor och får flytta till nya hem. Kommer verkligen bli tomt då. En är tingad än så länge, så vet ni någon som vill ha en katt så tipsa dom om att vi har en hona och hane kvar. 
 

 
Nu blir det sova så vi får hämta hem storasyster.
 

♥ Madeleine, Mio & Benny. ♥


Lördag

Imorgon kommer syster, Felicia, Krussi och mamma hem till oss (mamma har varit där nere i några veckor). Som jag saknat dom och längtar efter dom.
 
Innan dom hunnit hem så ska vi åka in till stan och handla ingredienser till bakningen av Mios dop. Måste förbereda saker och jag tänker inte stå och svettas kvällen innan och stressa för att jag inte börjat tidigare. 
Sen ska vi förhoppningsvis också hinna med en båttur, bara det inte blåser så hemskt, och fiska lite.
 
Har köpt nya flytvästar till Mio och Madeleine idag så vi har extra till bl.a Krussi. Har tänkt vi ska åka ut till Verkön och spendera tid där. Har nämligen aldrig varit där själv, även fast det ligger så nära. Så är på tiden. Var ju tänkt vi skulle åka båt idag efter vi köpt flytvästarna, men precis som jag trodde så mötte vi ovädret - åskan - på vägen hem igen. Åska är fruktansvärt mysigt, så fick njuta lite av mullret innan det började spöregna så man inte kunde sitta ute längre.
 
 
På måndag eftermiddag kommer min stora tjej hem också. Som jag saknar henne och längtar efter henne♥ Hon kommer bli glatt överraskad när hon ser att moster och kusinerna har kommit hit.
 

♥ Madeleine, Mio & Benny. 

Sex månader


 
Igår blev Mio sex månader. 
 
Tiden går på tok för fort! Om tio dagar ska vi dessutom ha dop för våran lilla herre. Köpte en dopklänning idag som kommer till veckan. Blir massvis med bak till veckan då det är närmare 90 personer anmälda till dopet och på onsdag ska vi träffa prästen för att kolla över allt inför dopet.
 
På söndag kommer syster, Felicia och Krussi hit, som vi längtar. Och min älskade Madeleine kommer hem på måndag. Som jag saknar henne. ♥ 
 

♥ Madeleine, Mio & Benny.