7 månader.

Idag blir prinsessan hela sju månader. Grattis till finaste Madeleine! ♥
Tänk vad tiden går fort. Nyss bar man omkring henne i famnen, och nu kutar hon omkring i gåstolen och har börjat krypa. Man ser hur hon utvecklas varje dag, och jag blir bara mer stolt för var dag som går.Älskar Madeleine & Johan, min egna lilla familj! ♥

Helg!

Då är det snart helg.
Ska förbi affären och se om jag hittar någonting gott som jag kan göra till middag idag. Älsklingen ska på firmafest, så jag och prinsessan äter middag själva. Sen kommer Sara och ska ha lite fredags mys med oss, så då måste jag köpa lite chips och brunsås. ;)
Alla som känner mig vet att jag älskar salta chips som man dippar i varm brunsås. Mumma!

Prinsessan börjar krypa lite smått. Hon tar sig frammåt sakta men säkert. Jag blir så stolt. ♥ Min prinsessa bara växer och växer, och imorgon blir hon hela sju månader. Älskade lilla prinsessa, jag är så glad att just jag blev mamma till dig! ♥Nu ska jag göra ett sista ryck.
Älskar Madeleine & Johan, min egna lilla familj! ♥

Växasäng från Otto & Emma.

Då prinsessan döptes fick hon ju en fin, gammeldags växasäng från en butik på frösön som heter Otto & Emma. Vart förälskad då jag såg den, men insåg att jag inte hade råd att köpa den då. När jag sedan hade råd var den redan såld och jag vart lite ledsen. Men några dagar innan dopet, var vi tvungna att hämta Madeleines doppresent som var från mamma, Ingemar, morbror Anders, Gilla och gammelmoster Lena. Det visade sig vara den fina växasängen som jag ville ha till prinsessan. :) 

Nu längtar vi tills rummet är färdigtapetserat så vi får börja möblera och göra iordning sängen.

Gå in här och kolla på den (i inlägget är sängen på 8:e bilden). Har tyvärr ingen egen bild på sängen ännu. Ska ta en bild sen när den är färdigbäddad.
När jag väl har pengar ska jag åka till Otto & Emma och köpa lite mer snygga möbler som man kan ha i prinsessans sovrum.

Nu är det dags att börja laga mat.
Älskar Madeleine & Johan, min egna lilla familj! ♥