Underbara känslor

Vart tyvärr ingen vinst för någon av oss som for och spelade bilbingo. Fruktansvärt frustrerande när man är nåt nummer ifrån, och det där jävla nummret inte dyker upp. Man blir måttligt less och säger att man aldrig ska spela igen, men lik förbannat far man dit igen. Det är det som är tjusningen med det hela!

Nu är älsklingen och jag hemma, lyssnar på musik och dricker lite alkohol. Ska bara ta det lungt, för jag orkar inte göra så många knop just för tillfället. Tror inte J orkar det heller, som varit vaken sen klockan fem imorse.


Måste ju bara få påpeka att jag är så lycklig för tillfället. Kan nog inte vara lyckligare och mer kär än jag är för tillfället, och allt detta p.g.a en underbar pojkvänn. Att man kan få må så bra som jag gör nu, det känns underbart. Den som får upp en på mornarna, med tanke på semesterskiten, är han. Jag längtar som en tok nu tills vi ska till Mallorca och bara rå om varandra. Slappna av och åka bort från vardagen, det behöver vi båda två.

Nu ska jag njuta av en god cider, och min man. Sen blir det sängen, för imorgon ska vi åka in och kolla på yran-området. Sen på kvällen blir det grillfest hos J´s gamla chef.

Älskar min J mest av allt!
Ad interim

Snart helg

Och om bara fyra timmar är det ÄNTLIGEN helg. Älsklingen och jag for på MAX och åt en god lunch. Men jag börjar bli smått trött på skräpmat, för det är vad jag stoppat i mig till lunch i tre dagar. Men på måndag börjar älsklingen också att jobba, så då blir det ordning på matrutinerna igen.

Och idag har älsklingen varit med båda våra bilar till en firma som byter framrutan på bilen. Så nu är båda fixad. Så skönt att man äntligen kommer kunna se vart man kör. Var så mycket blister och sprickor på rutan, men nu är det ordning på det hela.

Ikväll blir det bilbingo för hela slanten. Hoppas vi vinner nu, så har vi extra fickpengar på Mallis resan (",)
Nu ska jag jobba vidare så jag får sluta nångång.
Älskar min Johan!

Ad interim

Blir riktigt arg.

Har precis suttit och läst en artikel i Aftonbladet. Jag förstår inte hur (?) man kan glömma bort en person, som betalar för att hemtjänsten ska komma och hjälpa, samt kolla till henne tre gånger dagligen. Är det en vikarie som missat att gå dit, p.g.a bristande information från ordinarie personal?
Själv har jag varit med om att min förra chef glömde planera in en patient, som behövde tillsyn flera gånger per dag. Vi hade fullt upp både jag och kollegan, men vi kutade dit titt som tätt, så fort vi hade en liten lucka. Den dagen skulle jag jobba 8-13, men det slutade med att jag fick jobba 7-18, p.g.a hennes misstag. Men det gick ju bra, men det får inte vara sådär.
Jag ser på det hela såhär; Jag tar hand om äldre,vårdtagare och patienter på samma sätt som jag själv vill bli hjälpt på när jag blir äldre. Vissa passar inte inom detta yrke, och det borde man själv som person inse, och då är det bara att sluta, för det är vårdtagaren/patienten som får lida.
Här kan ni läsa artikeln.

Då till en annan sak. Dessa gubbar tycker jag är störtsköna. Man behöver absolut inte vara pinnsmala, med stora bröst eller sex-pack för att "naken" modell. Kolla in här, så får ni se!

Nu ska jag jobba, och om 8 timmar är det helg (",)

Ad interim