Pyntat påskriset och sluta med napp.

Igår pyntade Madeleine, Wilma och Lea påskriset här hemma.
Älskar alla dessa färger på de kala kvistarna. Man får en enorm vårkänsla i kroppen. 
 
 
Senare idag ska vi åka in och handla saker till helgen. Påskhelgen kommer spenderas i Gräftåvallen och vi måste göra i ordning påskäggen till Madeleine, som hon ska få leta. Ett ägg till Madeleine och ett ägg till Mio. 
Ska bli så skönt och härligt att få spendera hela helgen med min lilla familj + flera fina människor där uppe och åka snow racer & madrass och skoter förhoppningsvis.
 
Har även tänkt försöka göra så Madeleine slutar med nappen helt nu vid påsk, men jag ska nog vänta ett tag till. Känner att vi mer måste få henne att endast använda den då det ska sovas. Har hon inte sina nappar så tar hon ju Mios och andra flerbarns föräldrar vet ju att det kan bli lite svartsjuka, så om vi tar bort den helt nu när jag märker att hon inte är redo så kan det bli fel. Man ser hon behöver mycket uppmärksamhet nu, extra mycket nu. Är en sak när hon är hos Johan och inte har småsyskon som har napp. Men här hemma har hon det och det gör det extra svårt för henne.
 
Folk säger även till mig att barn som slutat och får syskon börjar igen. Så jag behöver inte känna mig kass som inte är "elak" och tvingar henne sluta. Har bestämt mig för detta ikväll. Min flicka måste få vara barn och här slutar vi med nappen i en lugn takt då lillebror också har napp.
Viktigaste är att Madeleine mår bra och inte känner sig åsido satt. 
 
Mammas fina tjej. 
 
Älskar min egna lilla familj så det värker i hjärtat. 
♥ Madeleine, Mio & Benny. ♥

Mot alla odds.

Nu var det några dagar sedan jag uppdaterade igen. Men har fullt upp med Madeleine, Mio och Wilma i hemmet. Är underbart att det blir så mycket liv och rörelse, men man kanske uppskattar det extra mycket när man är från en stor familj. 
 
I dag så sov Madeleine extra sent just för att orka med kvällen. Kvällen spenderades nämligen hos kusin Sonia som är en av deltagarna i årets Mot alla odds. Så vi var väl runt 15 personer som satt bänkade i Sonias vardagsrum för att kolla på premiär avsnittet som var ikväll. 
Måste ju säga att jag är väldigt stolt över min kusin. Krävs att man har rätt psyke och viljestyrka för att klara av något liknande. Och det har hon. 
Kollade ju även på Mot alla odds - ett år senare igår och jag tycker att Madelene (som har gått bort och var en fin vän med Sonia) och Sona är så fruktansvärt lika varandra. Nu hade jag aldrig turen att få träffa henne, men hur hon ser på sig själv är precis hur jag ser Sonia. Dom verkade vara så lik på så många vis. Kanske just därför dom vart så bra vänner. Och vad kusin berättade för mig så är jag inte ensam om att tycka dom är lika! 
Kusin har hjärtat på rätt ställe och jag är mäkta imponerad och stolt som får ha henne i mitt liv
 
Ska försöka vara hos henne varje tisdag i sju veckor framöver så hon får berätta lite smaskigheter som dom inte visar på tv. För tänk er vad vi missar med tanke på att dom filmar dom konstant i 30 dagar och vi får se en så liten bråkdel. :-) Men beroende på vad barnen orkar, så kommer vi spendera tisdagarna där.
 
 
Nu ska jag släcka mina två blå och sova med mina älsklingar.
♥ Madeleine, Mio & Benny. ♥

Lördag. ♥

Älskade lilla Mio kräktes ytterligare en gång innan vi somnade för natten. Så det känns ju jätte skönt att vi fått en tid redan så vi får kolla upp. Kanske inte ens är förträngning i nedre magmunnen, utan bara att han kräks mycket nu, men vilket som får vi ett svar och man kan slappna av.
 
På måndag kommer min stora fina tjej hem också. Och på torsdag, efter att älsklingen slutat jobba och går på lång ledigt, far vi upp till Gräftåvallen och firar påsken där. Men i veckan så ska vi börja med att pynta påskriset som jag måste plocka antingen idag eller imorgon.
Måste även åka på affären någon dag i veckan och köpa godis som vi ska fylla på i Madeleines ägg. Hon är ju så pass stor nu, att hon ska minsann få leta efter sitt ägg. Ska bli så roligt, jag längtar verkligen till påskhelgen.
 
Imorgon ska jag även ha ett perfekt home party här hemma. De längtar jag också till, för dom har så fruktansvärt mycke fina tavelramar och andra fina dekorationer för hemmets alla väggar och vråer. Är ju farligt att kolla i katalogen, för man skulle mer än gärna köpa allt dom har.
 
 
Nu ska jag mysa med min mini man. 
Madeleine, Mio & Benny