Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt HURRA!

Gud vad underbart, det snöar ännu mer idag :) Hoppas det fortsätter nu, så man får vara ute och pyssla på. Är mycket ljusare på kvällarna nu, inget regn och rusk så jag älskar´t. Härligt att det ligger snö på marken fram till 1:a advent och Jamtli Julmarknad. Dit är det ju ett måste att gå..

Idag jobbar jag heldag, och dagen började inge bra. Tungt att ta sig upp ur stolarna man sitter i. Det gör ont i ryggen/runt om svanskotan, och strålar upp mot ryggen :( Tror jag får åka omkring på stolen vart jag än ska. Tycker inte om att gnälla, men det gör för jävla ont!

Nu ska jag jobba vidare.
Älskar min Johan mest
Ad interim

Nu har äntligen snön kommit

Vart superglad idag när vi klev upp. Det var vitt ute..äntligen har snön kommit :)

Idag har man hunnit med och gjort en massa saker! Bestämde att vi skulle åka upp till Hotagen idag på julmarknaden, och jag bokstavligt talat tvingade med farmor. Men innan det så tog jag och mockade stallet, även fast det inte var min dag (Har jag fått ett tack?). Uppe i Hotagen så gick vi omkring och kollade på de dryga tjugo stånden som fanns där iår. Köpte två flaskor blåbärs glögg, ett tunnbrödpaket, rökt älghjärta, tre kryddpåsar och blå-ädel mögelost ifrån skärvången. Mumms, bara en massa godsaker :) Var hemma igen vid fem tiden. Lagade middag och bakade sedan pepparkakor. Efter det for vi till svärmor och drack glögg och åt pepparkakor med mögelost på.

Imorgon har vi också en hel del att göra. Ska först på julmarknad i Marieby, sen är det min mockardag. Efter det blir det bakning av kanelbullar och sen bara en massa mys med älsklingen. Kanske man ska unna sig en hyrfilm kanske? Ja, det återstår att se.

Älskar min Johan mest
Ad interim

Lussebullar

Då har vi precis bakat klart lussebullarna. Tog ungefär 2.5 timmar, och vi fick ihop ca 60 bullar. Inte illa :) Men nu är en av godsakerna på listan avklarad.. Visst ser dom goda ut ;)

 

Nu sitter vi och myser framför tv´n. Alldeles nyligen så drack vi ett glas kall mjölk och smakade en varsin SUPER god lussebulle. Ja, vi har då allt lyckats älskling :)
Imorgon blir det Hotagen marknaden och sen kanske blir lite pepparkaks bak! Är ju lika bra att baka när man är igång. Och på söndag ska vi baka kanelbullar. Mumms..

Nu ska jag pussa på älsklingen.
Älskar Johan
Ad interim