Grattis på morsdagen mamma, svärmor, farmor, mormor och mig själv. Och grattis lillebror på 21-års dagen. ♥

Tack för den fina blomman jag fick idag prinsessan. Men jag undrar om man inte var värd mer än fem minuter? :( Tur hon snart kommer hit prinsessan, saknar henne SÅ!

Helgen har spenderats i Orrviken med härligt folk. Ätit gott, solat och bränt mig, ätit tårta, umgåtts och kollat på eurovision song contest. Hon är fruktansvärt bra Loreen och det var ju helt klart rätt att hon vann, för ingen annan låt var ens i närheten av så bra som hennes var.
Idag var vi även in och grattade mamma på mordsagen (åt ännu mer tårta) och grattade lillebror på 21-års dagen. Imorgon är det mammas tur (eftersom hon även fyller år i maj), så jag får förhoppningsvis pussa på fröken då.

Nu blir det sängen så jag får någon timmas skönhetssömn. Ska ju orka jobba 4½ dagar denna vekcka.
Älskar Madeleine och Benny mest av allt. ♥

Min prinsessa

Gud, jag saknar redan min prinsessa och då är det inte föränn imorgon som hon ska åka till sin pappa. La mig i sängen för att få mysa extra med henne, och då kramar hon om mig, ger mig en puss på munnen och somnar sedan. Kännde hur ögona fylldes på med tårar och jag känner att jag vill alltid ha min prinsessa hos mig. :´( Har suttit och smågråtit och känner jag måste lägga mig bredvid fisen och mysa. Hur ska jag klara mig två veckors vis under sommaren? :´(  
Att man kan älska en liten prinsessa SÅ mycket. ♥

Känner mig smått ledsen och önskar det vore fredan den 1 juni, så jag får hämta hem min prinsessa.

Nä, bästa att torka tårarna och lägga mig och sova bredvid den finaste lilla flickan jag känner. ♥
Älskar Madeleine & Benny mest

I´m in trouble! :P

Alla har vi haft förhållanden, före dom vi har nu. Att sedan vissa  har svårt att acceptera det och tycker att man ska radera allt som har med den personen (exet) att göra..dom tycker jag synd om. Jag kommer alltid ha kontat med Johan (speciellt då vi har barn tillsammans) och att den nya tjejen har problem med att jag inte raderat honom från facebook, radera kommentarer på bilder eller saker jag skrivit när vi varit tillsammans fortfarande, tycker jag är tråkigt. Varför skulle jag vilja göra det? Det är ju min historia med honom. Det är verkligen inget jag kommer radera. 
Man kan ju undra om hon önskar Madeleine kunde raderas också? Det måste ju vara jobbigare att veta att karln har barn med en annan kvinna än att se en gammal bild med orden jag älskar dig, skrivet 2010 då Madeleine var nyfödd och vi var som nyförälskade.. Ja, vi älskade varandra innerligt, men nu är det helt annat. Vi är inte tillsammans längre och båda har nytt. Vad är det då att störa sig på?! Så det är inte jag som behöver släppa och gå vidare, det har jag redan gjort!

Nu får man väl skit för att man skriver detta också. Eftersom jag valde att inte svara henne då jag vet hur jag kan bli och reagera på vissa saker. Har gjort väldigt klart för mig att jag vill inte ha något med henne att göra, men det återstår att se hur de nya smsen eller samtalen kommer se ut. För går hon in på min facebook sida och kollar genom mina bilder så läser hon garanterat min blogg.

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med min febriga prinsessa.
Mammas lilla älskling. ♥
Älskar Madeleine & Benny mest