Det finaste vi har lägger vi på bordet ♥Medans älsklingen for till Fäviken Game Fair, tog jag och Madeleine vårt pick och pack & for till Tandsbyn. Där plockade vi upp mamma för att fara vidare mot Dollarstore och shoppa album och pennor. I vanlig ordning har man inte med sig någonting utav det man tänkt köpa, utan kommer med någe helt annat.. Fick istället med mig påslakan och örngott till vagnens täcke och kudde (och vi som trodde det var till spjälsängen) och ett lakan till spjälsängen, allt i rosa såklart :)

När vi kom hem till Svedje gav vi fröken ett bad (något hon älskar att göra) ♥


Det såg ut att uppskattas! :)

Sötstrut

Nu ligger alla i sängen & ska sova. Imorgon kommer det främmande :)
♥ Älskar min egna lilla familj 

Sötaste ♥

Tänk om jag också kunde vara lika söt när jag sover!?


Älskade lilla skrutt, du är det bästa som hänt mig

Här hemma, i Svedje, ligger vi nakenfis hela dagen dagar som denna. Regnit och kvavt ute, och varmt inne. Då finns det inga andra alternativ än att ligga nakenfis :)  
♥ Älskar min egna lilla familj 

Bäbis sneakers!

Älskade syster & Martin är nere i Uppsala för att hälsa på lite folk. Nu när dom är där nere så är dom på en lagerbutik som heter Tunes (stavning?), så då bad vi dom köpa ett par skor till prinsessan :) Det är ett par rosa Converse sneakers för bäbisar som bara är för söta ♥

 
Vad ska man hitta på en dag som denna? Är inte direkt väder för att vara ute! Är så mörkt på himlen, så jag undrar om det kommer komma ett åsk-oväder, ungefär som det vi hade igår..

Imorgon då? Då blir det ev. Fäviken Game Fair beroende på hur prinsessan mår.

Nu orkar jag inte skriva mer..
Ska prova sova en skvätt medans Madeleine också gör det ♥
♥ Älskar min egna lilla familj