Mary Kay. 💄

I början av december tog jag och gjorde slag i saken och blev en fristående hudvårdskonsult för Mary Kay och säljer deras underbara produkter.
 
 
Jag kom själv i kontakt med Mary Kay för första gången för 4 år sedan ungefär. Var på en hudvårdsklass hos kusin Sonia och testade då det jag själv använder idag. 
Där och då tyckte jag inte alls om produkterna. Det tog mig 2,5 år innan jag provade produkterna från Mary Kay igen och sedan dess använder jag inget annat inom hudvård. Jag använder endast deras smink också.
 
Min egna hudvårdskonsult tyckte redan från första dagen att jag borde bli konsult, men jag kände att jag ville ge det lite tid, så jag verkligen kände att deras produkter är det jag kommer använda och jag kan stå för det jag ska sälja.
Sen tycker jag det är toppen att man får testa deras produkter innan man ens bestämmer sig för att köpa deras hudvård. Jag ser bara fördelar med att ha en Mary Kay kväll, där man får testa deras produkter. Antingen hudvård, kosmetik eller spa produkter.
 
Jag är en person som mer än gärna bjuder hem gäster och har en mysig tjejkväll. Man fikar, umgås och provar på härliga produkter. Man får ha kul och må gott helt enkelt. 
Så när jag bestämde mig för att bli fristående hudvårdskonsult så trodde jag aldrig i mitt liv att det skulle vara så svårt att få andra till att ha tjejkvällar.
 
Har i veckor nu fått ihop några hudvårdskvällar, men det känns som jag tjatat ihjäl mig på de stackars tjejerna. Och Camilla, som är min sales director, säger som så till mig.. "ta det inte personligt när hon säger nej". Det känns som hon kan läsa mig som en öppen bok.
Jag är egentligen blyg av mig, tycker inte om att vara i centrum och att prata inför folk gör mig jätte nervös och jag blir illamående. Men jag har bestämt mig för att jag ska komma över den sortens rädsla och det obekväma med att stå inför en grupp - liten som stor - och prata. Men det var ju lättare sagt än gjort..😂😉
 
Jag hoppas bara att det är något övergående och att tjejer är villig att prova hudvården från Mary Kay. Det är ju trots allt ett av världens fem bäst säljande hudvårdsprodukter. Men. Deras produkter säljs inte i butiker, utan endast genom en fristående hudvårdskonsult. 
Jag hade aldrig hört talas om Mary Kay förän jag var på första hudvårdsklassen hos Sonia. Sen så jag var extremt skeptisk när jag skulle iväg igen. Men, glad är jag som bestämde mig för att ge det en chans till. Nu älskar jag produkterna.  ❤
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & SEBASTIAN ♥

Mio 5 år. ❤

Det här med att hålla igång bloggen är inte alls lätt. Speciellt när jag inte har en fungerade dator att sitta och skriva på. Har för tillfället min mobil att skriva på och skärmen är inte stor och det tar sån tid att skriva det man vill ha skrivet.
 
Nåja..
 
Mio fyllde 5 år för 9 dagar sedan. 5 år! Jisses amalia. 
 
 
Hans födelsedag blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Då vi hade någon form av maginfluensa hos oss så fick vi bjuda hit gästerna på helgen. Men han var då lika glad för det, även fast hans förmiddag bestod av att långa besök på toaletten och hängande över soffkanten ner i en hink. Min lilla krigare. ❤
 
 
Veckorna här hemma rullar på i full fart. Tiden går alldeles för fort och jag önskar att dygnen hade fler timmar. Sebastian växer så det knakar. Det går alldeles för fort. ❤
 
 
Då ska vi inte prata om familjens rebell. Våran alldeles egna lilla Saga. Hon är familjens bråkstake. Hon hittar på hyss som ingen annan. Hon gör en ständigt gråhårig och jag får stå väldigt ofta och räkna till tio. Men hon gör en lycklig, stolt och sprider både värme och kärlek. Det gör att alla hyssen bleknar lika fort som hon gjort dom. 
 
I tisdsgs var vi på försts tandläkarbesöket med henne och hon gapade lyckligtvis. Ibland kan hon vara svårflörtad och där och då var det nära till att munnen inte skulle få bli undersökt. Men yack och lov så öppnade hon munnen och allt såg fint ut. Nästa besök är om 1 år. 
Direkt efter var vi på bvc för 3 års kontroll. Där visade hon sin konstnärligs ådra och talarförmågan. Hade dom gått på det skulle dom tro hon var 4-5 år, men dom visste ju annat. Vi får tacka storasyskonen att hon har ett sånt ordförråd och pratar så bra. Även att teckna. För hon säger låååånga meningar och enligt den gröna boken och läkaren ska dom förhoppningsvis kunna 3-4 ords meningar. Så det klarade hon galant. När det kommer till det konstnärliga är det bra om dom kan göra cirklar, men Saga ritade en kanin (öron och allt) och mig, med både ben, armar och en axel. Om jag är stolt? Oja. ❤
 
 
Min största skatt är verkligen en stjärna. 🌟 Hon gör så bra ifrån sig i skolan och visar verkligen framfötterna. Min lilla mini tonåring. Hon gör mig stolt varje dag. ❤ Hon är dessutom den som lär sina småsyskon de flesta hyssen och väldigt många svordomar. 🙈 
 
 
Alla fyra gör mig så himla stolt. Att få bli mamma är verkligen världens bästa gåva. ❤ 
Men något jag måste lära mig är att bara njuta av dagarna med mina barn hemma. Ett ostädat hem gör ingenting. Absolut INGENTING. Jag ska njuta av tiden medans dom är små, för den tiden kommer aldrig tillbaka.
Så jag måste lära mig att njuta av tiden jag har med mina barn istället för att bry mig om vad andra kan tycka om mitt hem som kan vara ostädat. 
 
Mina barn är det absolut viktigaste jag har. ❤ 
För dom gör jag allt och lite där till. 
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & SEBASTIAN ♥