Utedag.

Ännu en utedag
Detta vårväder känns som sommarvärme. Är ju otroligt att det är så varmt. Barna vill aldrig gå in när vi väl kommit ut. Är riktigt roligt. Detta underbara väder ska ju hålla i sig hela helgen så vi ska spendera dagarna ute och njuta. Men imorgon ska vi in till stan och uträtta några ärenden. 
Jag ska till Elin och klippa mig, vi ska köpa skor till barna, kolla efter en cykel till Madeleine och sedan storhandla. Så bäst att kliva upp tidigt imorgon och fara in och uträtta allt. Sen åker vi hem och njuter och hittar på en massa tok. 
 

♥ MADELEINE, MIO & BENNY. ♥

Krokodil i storsjön.

Hela dagen har vi spenderat ute. Man kan inte sitta inne när det är fint väder ute. När vi kom ut på lekparken så upptäckte vi Madeleine och Mios tremänningar (mina kusinbarn), så vi packade med oss korv med bröd och for till backen och lunchade där och lekte med dom. Studsmattan användes mycket av Madeleine, så vi vet ju vad vi måste köpa i år. Skydd så hon och lillebror kan hoppa utan att vi behöver vara orolig att dom ramlar av.
 
Efter backen for vi hem, Mio behövde sova lunch. Morfar kom hem så Madeleine följde med honom till jobbet och sen åt vi middag innan vi klädde på oss och for ner till djupstan. Kastade sten i sjön och Madeleine såg en krokodil i storsjön..! Eller ja, det var ju en sten. Men Madeleine sa det var en sten krokodil♥ 
Efter stenkastningen gick vi i skogen längs stranden bort mot andersön hållet och letade efter ett fågelbo vi sett något år tidigare. Men utan resultat. Men barnen fick sig en liten promenad och tittade på fåglar, myror och pysslade på. Sen for vi vidare till svartbäcken igen och kollade på harren igen.
 
 
Barnen har varit mycket nöjda. Trötta efter alla timmar ute idag♥ 
Nu sover dom och jag ska också lägga mig. Imorgon blir vi ute igen. 
 

♥ MADELEINE, MIO & BENNY. ♥

 

Harrspaning i svartbäcken.

Ikväll efter middagen var vi iväg till svartbäcken och spanade efter harr. Är ju egentligen lite tidigt, men med tanke på att våren redan är här (dryga månaden för tidigt) så vore det ju konstigt om dom inte lekte tidigare än vanligt också. Så vi packade in oss i bilen och for iväg. Traskade in i skogen där grenar låg kors och tvärs, men fram skulle vi och när vi kom fram till bäcken såg vi ganska många faktist. Madeleine hade svårt till en början, med tanke på att det var så skumt ljus, men till slut såg hon harren hon också. 
 
 
Något man vart mindre nöjd med var ungdomarna som var där och tjuvfiskade och kastade pinnar och stenar i bäcken. Dom vågade aldrig gå förbi oss, så vi såg aldrig vilka dom var, men tydligen så har dom varit där tidigare och tjuvfiskat. Sen kom en epa och snurrade omkring också och dom har tydligen också varit där.
Varför ska dom förstöra för? Idioter!
 

♥ MADELEINE, MIO & BENNY. ♥