Mallorca. Here we come


Ja, då har man packat klart allt.
Älsklingen somnade för ungefär två timmar sedan, för det är han som ska köra ner till Stockholm. Vi ska plocka upp sandra vid 04:30, och då har inte hon ens sovit någe, för ikväll är hon på dans någonstans omkring Sundsvall. TOKA (",) Sen så tar vi det lungt ner till Stockholm/Arlanda.

Flyget går ungefär 17:30, så då är vi på Mallorca ungefär vid nio tiden (",) Fan vad det ska bli skönt med semester. Och vi är ju som sagt det härligaste gänget som ska dit också. Det kommer bli så underbart!

Måste ju komma ihåg adresserna till personerna som jag ska skicka vykort till. Har ju lovat, så då är det bara att skicka!

Nu ska jag sova så jag orkar upp nu på tidiga morgonen. Så nu mina kära vänner kommer jag inte skriva någe här på en vecka ungefär, om jag inte skriver nått när vi är där nere. Om inte så ha en bra vecka, för det ska jag ha (",)

I ♥ J!
Ad interim

What?


Vilken dåre! Kan ju gå en aning (!!!!!) fort där, och sen lyckas träffa precis den där lilla poolen. Ja, jag tappade hakan när jag såg den. Tänk om han skulle missa, då skulle han nog ha ett x antal brutna ben i sin kropp.

 

Nu ska jag sova och hålla om min älskade man J.
I ♥ J!
Ad interim

BH, trosor och bikini

Ja, idag har man hunnit uträtta små ärenden.
* Köpte en ny BH och ett par nya trosor i färgen rosa. Fruktansvärt snyggt!
* Köpte en ny svart, galet snygg bikini också. Måste ha en ny varje år (",)
* Köpte ett par snygga leggins, som man kan ha till en snygg klänning.
* Köpte deo, den var nästa slut.
* Varit på Forex och växlat till Euro.
* Var och hälsade på pappa på jobbet.
* Skjutsade mamma på Willys och handlade massa mat.
* For på IXO med mamma och köpte en blomkruka och två lampor till hallen (fick av mamma).

Så såg min förmiddag ut. Efter allt farande hit och dit handlade vi pizza och åt det hos mamma. Vid åtta tiden for vi hem för att packa lite till. Såg även att jag fått ett brev med en bekant handstil. Öppnade nyfiket och hade fått ett brev av Ronja, och med brevet var det en BIO biljett, som tack för filmerna hon fått av mig. Dom är för snälla och gulliga Ronja och Evelina. Två mycket fina människor.

Nu ska jag kolla vidare på en film med älsklingen.
I ♥ J!

Ad interim