Sjuka barn.

Har hostiga och snoriga barn här hemma.
Det är aldrig roligt när barnen är sjuka. Mio hostade så länge förut och slutade med att säga aj. Så nu får man kolla honom extra. Vill inte att han ska bli sämre och sedan smitta Saga. Madeleine åker till Johan imorgon, så hoppas hon tillfrisknar där. 
 
Kommer aldrig vänja mig riktigt att vara ifrån Madeleine varannan vecka  Gör fortfarande ont i hjärtat att jag går miste om så mycket. Men huvudsaken är att hon har det bra där och får lika mycket tid med både mamma och pappa. ♡
 
 
Världens finaste och bästa storasystern. ♡
 
Nu blir det sova. Ska lämna Madeleine på dagis och sen blir det måndags handlingen på Maxi.
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥

Vårsol.

Vilken natt..
Började med att Mio vaknade, ville ha välling och snurra mitt hååås (hår). Synd han inte förstår att när alla andra sover så måste vi vara tysta. Så en efter en vaknade de andra familjemedlemmarna. Först Saga och sedan Madeleine och Benny. Jag fick sova först vid halv sex i morse medans dom andra tillslut somnade innan mig  förutom Madeleine. Trodde hon sov, men så fort jag somnade tog hon Bennys mobil och började kolla på film. Så stackarn hade varit vaken sedan fyra i morse när hon somnade vid halv åtta ikväll. Men då somnade en mycket glad och trött tjej. 
 
Dagen har i alla fall spenderats ute i detta underbara vårväder.
Kusin, med särbo och barn kom hit och gjorde goo lunch. Kolbullar, korv, kaffe och varm choklad inmundigades varvat med lek i snön. Barnen var så glada och nöjda. Middag vart vi bjudna på av kusin, så vi spenderade hela dagen med dom Och min andra kusin med familj. 
Nog har jag allt världens underbaraste familj (kusiner med familj inräknat).
 
 
Vart inget direkt intag av lördagsgodis för våra små, så det fick dom lov att spara till imorgon kväll. Dom var alldeles för trötta för att äta det ikväll och under dagen har dom inte haft tid att äta tydligen.
 
Nu blir det sova. Blir förhoppningsvis träning på Backen imorgon igen. Och barna får leka också. 
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥

Busiga barn. ♡

Jag har verkligen ett vildskinn till son. Han ska ha sin vilja igenom, alla gånger, annars skriker han allt vad han kan. Men som tur är endast i vårat eget hem. Har inte märkt av det när vi är hos familj eller vänner. Skriker han då är det i samband med bus och lek, eller vid hemgång. Så, tur i oturen.
Man försöker få han att förstå att man ska dela med sig och att man inte får ta allt storasyster använder. Ska bli roligt att se hur han kommer vara och bete sig när det är full fast på lillasyster. 
Det är en hiskelig tur att han är så fruktansvärt söt! Men man kommer inte långt med det alla gånger. ♡
 
 
Annars är det som vanligt här hemma. 
 
Idag var dom snälla och extremt busiga. Saga får sova ganska dåligt (enligt mitt tycke) på dagarna då det är mycket bus mellan de stora syskona,  men det är som sagt Mios ljuva toner, när han inte får sin vilja igenom, som får henne att sova korta stunder. Men idag fick jag dom att leka i 1,5 timmar utan att väcka Saga, men det resulterade i kaos i deras sovrum. Dom hade klättrat upp på förvaringsbyrån och plockar ner allt vi försöker hålla borta från Mio. Speciellt småpärlorna. Men dom hade dom hällt ut över hela golvet. Så jag stängde in oss i rummet och vi plockade upp fort (gick extra fort då Mio försökte stoppa pärlorna i örat) samtidigt som jag snabbt möblerade om. 
Fick bli så när Madeleine lärde Mio hur man klättrade upp på förvaringsbyrån. Blir lätt så när lillebrors stora idol är storasyster. ♡
 
 
Lilla Saga växer så det knakar och i veckan så var vi på bvc för 5 månaders sprutan och självklart fick hon feber på det. Lilla hjärtat. ♡
Barnmorskan och läkaren vart glad när dom tyckte det såg ut som jag tog vaccinationssprutorna så bra eftersom många föräldrar avstår dom och att vissa av sjukdomarna som faktiskt vaccinationerna ges för är påväg tillbaka.
Jag förstår ärligt varför man inte vill ge vaccinen till sina barn, men vi är alla olika och ser på det olika. Men varför inte jag förstår dom är för att även om inte ens egna barn blir drabbde av sjukdomarna  (och inte fått vaccinationerna) kan dom föra med sig smittan och drabba andra barn, framför allt barn som inte hunnit få vaccinen eller barn som är i riskgrupper och inte får ta sprutorna. Jag vet att många pratar om biverkningarna som barnen kan få, men då undrar jag om deras barn får alvedon eller andra läkemedel och om dom läst biverkningarna på dom.
Jaja, vill inte skapa en debatt om detta. Har varken hört eller känner någon som avstått från vaccinationerna till sina barn. Det tycker jag är bra. Men skulle någon i min omgivning avstå får dom gärna dela med sig om varför över en kopp kaffe, annars kanske det blir milslånga kommentarer. Kaffe tycker jag om. ;)
 
Nu blir det sova.
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥