Pyssel inför julen. ♥

Idag har vi haft en riktig mys dag. Började med frukost, och sen tror jag bestämt att vi har befunnit oss i köket ända till fem idag, förutom då vi dansat lite i vardagsrummet. Så vi har bakat och fått till ca 70 lussebullar, gjort stora gubbar och gummor, samt hjärtan som vi pyntat med glasyr som ska få hänga i något fönster.
 
 
 
Efter middag skulle vi ha gjort snöbollar, men vi vart på tok för trött (allihopa) så vi skjutsade hem mamma istället och tackade för hjälpen denna gången. ♥ Sen for vi hem och prinsessan deckade i sängen. Själv håller jag på att somnar jag också och bäbis bökar på utav bara den så jag ska lägga mig och läsa lite.
 
Imorgon blir det ev. middag med Sonia och barnen. Inget 100 ännu, men vi får se. Sen måste jag ringa fotograferna Maria & Anna, för jag har inte fått se några dagis bilder alls ännu. :(
 
♥ Madeleine, Benny & bäbis. ♥

Har fullt upp!

Sedan prinsessan kom hem har vi haft fullt upp hela dagarna!
 
I fredags åkte vi in och hämtade mamma och for sedan hem hit och började julpynta lite. Bjöd även på go middag, smördegsinbakad fläskfilé med trattkantareller, potatis, sallad och hemmagjord sås. Till efterrätt bjöd jag på vit chokladcheescake med granatäppelsirap. Jag, prinsessan, Benny och mamma var nöjda med allt som den dagen bjöd på.
I lördags åkte vi till tandsbyn och umgick med gammelmoster Lena. Där busade vi och åt go middag igen. Kok-kött, rotmos, pepparrots sås och klimpsoppa. Herre gud vad gott det var! Sen for vi hem och mös med lite godis och chips innan det var läggdags.
I söndags var vi på kalas i Måläng. Emelie fyllde 3 år den 15:e, så Madeleine vart bjuden på kalas och vad roligt hon hade med god fika, korv och bus och lek. Sen lekte vi och dansade vi hela kvällen och avslutade helgen med massor av mys, pussar, kramar, film (nalle puh) och som alltid en bok till vällingen.
Idag åkte vi in och köpte några fler julklapar, handlade mer ingredienser till när vi ska baka imorgon (och idag) och hämtade mormor som skulle hjälpa oss med sista fönstret. Så nu är julgardinerna i alla fönstren uppe, samt julstjärnan & staken. Så vi börjar att fira första advent lite smått på torsdag eftersom prinsessan är hos sin pappa 3 av 4 adventsdagar.
 
 
I fredags fick även prinsessan en STOR Nalle Puh dessutom. Och han följer med vart hon är går prinsessan. :) Han ska vara med under frukost, hon ska sova/vila i hans knä, han får pussar titt som tätt.. Ja, det är hennes bästa vän.
 
  
 
Imorgon ska vi baka lussebullar, pepparkakor (stora hjärtan & pepparkakshus) och snöbollar. Vi har fullt upp med andra ord. Så nu har jag inte tid att skriva mer här.
 
Älskar mitt liv.
Madeleine, Benny & bäbis. ♥

Blutsaft.

Idag var vi på kontroll, och allt såg bra ut förutom blodvärdet. Det hade sjunkit rejält, så det är inte så konstigt att jag är så sjukt trött. Blodrtrycket var 100/55, vikten behöver vi inte ens prata om (SUCK!) och hjärtljudet låg på 142. Även att bäbis lagt sig med huvudet neråt, men är rörlig. Älsklingen fick även han känna på huvudet. ♥
 
 
Efter kontrollen fick jag åka på apoteket och ta ut järntabletter och även att jag fick så lov att köpa blutsaft på affären. Men det var nog bland det äckligaste jag någonsin druckit. Men vad gör man inte inför förlossningen. :)
 
Sen for jag och hämtade prinsessan på dagis. Åh, vad det är underbart att se prinsessan och få pussa på henne. Är så jobbigt att vara utan henne. Men får ju hämta henne på fredag, och då kommer hon äntligen hem. ♥ Så efter dagis for vi till mormor och spenderade några timmar där innan Johan kom och hämtade henne.
 
 
Att det ska vara så svårt att ställa upp? Jag förstår inte. Istället för att vara tjurig och jävlas så kan man hjälpa varandra. Alla mår mycket bättre av det. Försök och du får se att det kommer bli enklare!
 
Nu blir det kolla datorn lite mer, sen lägga sig i sängen och läsa i boken. Är så fruktansvärt trött!
Madeleine, Benny & bäbis. ♥