Mat

Slutade tidigare på jobbet idag, för jag trodde allvarligt att jag skulle dö av sömnbrist?!? Gick ner på H&M och köpte mig ett linne och en tröja som sitter skitsnyggt. Är mycket nöjd! For sedan hem, hämtade älsklingen och for sedan in till mamma som bjöd på kotletter och potatis. Det var g-o-t-t, men min aptit är inte på topp nu, så det vart några tuggor som hamnade i min mage. Satt sedan där och drack kaffe och mös med mamma..

Nu är vi hemma, och jag har börjat med mina julkort..redan! Har klippt ut en massa hjärtan och annat småplock. Ska fortsätta imorgon, nu orkar jag inte. Ska värma på lite mat istället, och går inte det får det bli popcorn, för det var väldigt lockande.. Bästa att äta det som jag är sugen på, medans suget finns. Det försvinner lätt..!

Nä, ska äta lite nu och sedan kanske det blir sängen!
Nu är det endast 22 dagar kvar tills det är premiär på New Moon :)
I ♥ J!
Ad interim

Lunchen var god, men vad ska jag hitta på nudå?

Då var lunchen över. Gott var det, och nu ligger den fint nere i kista..

Känner mig rastlös, för det finns absolut ingenting här att göra. Men jag kan inte sluta riktigt än heller. Får bli till att åka hem en sväng och kolla på ögonlocken en stund, innan det blir middag hos mamma.

Men vad ska man hitta på senare ikväll då? Är lite tråkigt att bara sitta hemma hela tiden! Måste klura ut någonting, om ingen kan komma med förslag. Är kanske frisk nog för att hälsa på Desirée, Daniel, Melvin och Madicken. Undra om dom är hemma ikväll?

Ja, någe blir det ialla fall..! Skriver lite mer senare.
Nu är det endast 22 dagar kvar tills det är premiär på New Moon :)
I ♥ J!
Ad interim

T-r-ö-t-t!

Jag är t-r-ö-t-t!!! Jag fattar inte att man kan vara så trött som jag är för tillfället. Känns som att man inte gör så mycket mer än att sova hela tiden. Kanske är såhär det kommer vara dom närmsta sju månaderna. Isånafall tror jag att min pojkvänn byter ut mig, för jag är inte roligaste människan att umgås med!

Jobbar heldag idag, men ska se om någon av mina kollegor slutar tidigare idag, annars flexar jag och åker hem för att ta en tupplur om jag ska orka äta middag hos mor ikväll.

På lördag blir det en massa pyssel i stallet, för att sedan på kvällen dra in mot Restaurang Loftet och slänga i sig oxfilé :)

Nä, ska jobba lite nu.
Nu är det endast 22dagar kvar tills det är premiär på New Moon :)
I ♥ J!
Ad interim