Idé till doppresent för fröken.

Folk frågar vad fröken vill ha i dop present. Älskar ju djup tallriken (kanske även ett fat?) med tillhörande mugg och bestick som dom säljer på barnens hus. Men vad ger man annars bort i dop present?

* Här finns ett par Uggs som är till för bäbisar. Kanske passar nu till vintern, hennes första vinterskor (hon har ju ett par sommarskor). Ett tips! Här är länken.
* Även denna superfina pall med hennes namn på är ett tips. Jättefin dopgåva! Här är länken.
* Här finns en nappskål som är välbehövlig så man inte slarvar bort alla napparna :) Här är länken.

Ja, där har ni några tips.
Älskar Madeleine & Johan, min egna lilla familj!

Första album.

Sent på tisdags kvällen beställde jag massor med kort på prinsessan och dom fick vi hem idag redan. Snacka om service! Så jag har suttit och sorterat och plockat ut kort som vi ska ha i frökens egna första album (hade en redan, men såg en mycket finare på stan i tisdags som jag inte kunde låta bli att köpa).

  

Älskar att pyssla på med dessa böcker. Är ju ett kul minne från när dom är små som dom kommer kunna ha med sig och visa för mina barnbarn sen! ;)

Ikväll är det tredje kvällen i rad som fröken har somnat tidigt. Är uppe lite längre stunder på dagarna nu och pratar som en tok :) Kan sitta och lyssna på hennes jollrande i evigheter, jag blir aldeles varm i kropp och själ. Är så stolt över våran prinsessa! Att det skulle vara underbart att vara mamma visste jag, men så här underbart? 
Älskar min dotter mer och mer för var dag som gårKlickade hem en ny dvd-box idag också. Grey´s Anatomy säsong 5 kommer om några dagar, förmodligen i början på nästa vecka. Fick göra det då älsklingen skall åka iväg och jaga med Lautamäki en helg :) Några som frågat om jag vill ut på krogen eller dricka vin, men jag har ingen lust att ligga bakis. Vill mycket helldre vara pigg och mysa med min dotter, men vi är gärna med på vinkvällarna!
Grey´s Anatomy säsong 7 börjar på onsdag också, hur lycklig är man inte då? :)

Nä, nu ska jag pussa min prinsessa gónatt och sen sova.
Älskar Madeleine & Johan, min egna lilla familj!

Grattis pappa och prinsessan ♥

Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är pappas födelsedag. Hurra, hurra, hurra!


Pappa med prinsessan, 2 dagar gammal ♥

Vi firar ju även att våran älskade lilla prinsessa blir hela 3 månader gammal idag!
Min fråga är; Vart tar tiden vägen? Vad fort allt går.. Var på bvc idag för mätning, vägning, läkarundersökning och första vaccinationen. Hon väger numera 5600 gram och är 59 cm lång! Mammas älskade lilla hjärta
Allt gick superfint och att ta vaccinationerna gick bättre än vad jag förväntade mig. Hon vart såklart ledsen och det gjorde verkligen ont i mitt mammahjärta, men efter lite tröst av pappa så vart hon glad igen!

Ny tid om en månad, så då får vi hoppas att hon gått upp lika bra då! Då är det även en träff med föräldragruppen också, då ska vi prata om portionsmat m.m.

Nu ska jag fortsätta och städa det sista här hos pappa innan prinsessan vaknar. Sen blir det mys, kinamat och tårta!
Älskar Madeleine & Johan, min egna lilla familj!