Kläder

Har bestämt mig för att stänga av facebook och instagram, eller internet på mobilen, när barnen är vakna. All ens tid går åt till att sitta och kolla igenom mobilen "lite snabbt" när man istället kan ge all den tiden till barnen. Så just nu sover Mio för andra gången idag och det är ärligt riktigt skönt att inte sitta som fastnaglad vid mobilen. Vi kryper omkring här, busar och pussas istället.
Vi har så få timmar tillsammans på vardagarna, så ska se till att vi lägger ifrån oss telefonerna. De sociala medierna kan gott vänta, barnen är så mycket viktigare. 
 
Den 24 november ska vi ta kort på våra älsklingar, så nu sitter jag och letar efter kläder som dom kan ha på sig under fotograferingen. Har hittat allt tror jag, så nu ska jag åka och kolla om det finns på butikerna i stan eller om jag får köpa via internet. 
Jätte fina kläder hittade jag i alla fall, så jag längtar tills vi ska fotografera dom. Ska bli kul att få använda någon fin bild från fotograferingen och använda som julkort/tackkort. Kan ju inte bli annat än fina bilder när man har fina barn. 
 
Nu hör jag Mio börjar vakna.
 

♥ Madeleine, Mio & Benny. ♥

Varannan vecka.

Det blir alltid så himla tomt när min älskade tjej åker till Johan. Hatar varannan vecka livet, men vad ska man göra? Något som jag tycker är skönt är att jag och Johan kommer överens om det mesta och vi har en bra relation just nu. Tycker det är viktigt att man har en bra relation (så bra man kan ha) när man har barn tillsammans. Det har ju varit upp och ner med det, men just nu är det riktigt bra.
Hade ju kunnat vara som det är för två som står mig väldigt nära. Kan inte skriva namn, för då skulle dom kunna få ett rent helvete rent ut sagt.
 
Mio är inte det minsta rädd han. Han står upp under längre stunder och tar små, stapplande steg själv. Är nog inte långt bort innan han går. Känns som det är tidigt. I och för sig blir han tio månader om tio dagar. Allt går så fort nu och det händer någonting varje dag. 
Så fort han vaknar efter att ha sovit lunch, eftermiddags luren eller direkt på morgonen, ställer han sig och pekar på lampan. Frågar man han vart lampan är så flyger hans lilla pekfinger mot lampan. 
Han är så rolig dessutom. Madeleine står och bygger höga torn med hennes duplo lego och så fort han ser hon kommit en bit så kryper han så fort han kan dit för att riva det. Förmodligen vill han hjälpa till, men han river det istället. 
Älskar att sitta och titta på när dom leker. Dom kan komma överens, men på en bråkdels sekund kan Mio reta upp Madeleine. Hon gör inte så mycket mer än säger; dumma Mio, nu får du plocka upp din bråkstake.
Lite Lotta på bråkmakargatan över henne. Hon älskar ju Astrid Lindgrens filmer och kan ju näst intill alla repliker i de filmer hon sett och som hon fastnat för. 
 
 
 

♥ Madeleine, Mio & Benny. ♥

Träning.

Då var dessa förbaskade räkningar betalda. Finns väl ingenting som är så tråkigt som att betala räkningar? Men nu är det gjort så då slipper jag tänka på det mer.
 
Nu har jag bokat in en fotografering med barnen den 24 november. Så blir fina julkort i år. Har sett alla hennes bilder som hon tar och jag kan inte säga annat att hon är verkligen super duktig. Så fina med fint, annorlunda, ljus. Ska bli kul att se hur resultatet kommer bli. 
Så nu måste jag köpa finkläder till mina skatter. Dags att hitta årets julkläder till mina skatter. 
 
Idag får det bli blandad middag här hemma. Antingen så får man äta ströbakad fisk med potatis, eller hamburgare med strips. Har man lite av varje kan det se ut så här. Men heldre på en måndag än en fredag.
 
Vet massor av kvinnor/tjejer som är gravida just nu och jag är så avis på dom för gud vad jag saknar gravidmagen. Jag skulle mer än gärna skaffa en till liten bäbis nu, men man måste vara två. Återstår att se hur svårövertalad han är Benny. Haha..
 
Träningen är ju så svår också. Veckovis så är jag så på att komma i form, men så kommer det dessa förbaskade veckorna när jag blir sjuk och då tappar jag allt. Börjar bli bättre nu, så ska bestämma något med kusin så vi får ta och få bort det värsta av mina gravidkilon sedan Mio.
Jag har så svårt att tappa dessa hemska kilona. Man hör alltid hur ALLA tappar så mycket när dom ammar. Jag ammar fortfarande och jag har inte tappat någonting. Men min barnmorska sa att det är lika många som inte tappar något under tiden de ammar som dom som verkligen gör det. Man hör bara inte om dom som inte tappar. Men jag ska träna vidare, för bort ska dom.
 
Nu ska jag njuta av en kopp kaffe innan jag börjar med middagen.
 

♥ Madeleine, Mio & Benny. ♥