Hon är verkligen hans idol. ♥

Måste ju säga att det kommer en obehaglig tystnad direkt efter att Madeleine lämnar oss för pappa veckan. Man märker det även på Mio. Han blir extra mammig, vilket är mysigt, men man märker att han saknar storasyster som han leker så bra med. Det värmer så i hjärtat att se dom leka tillsammans, höra hur dom skrattar och hittar på bus tillsammans och sen se hur mycket Mio ser upp till sin storasyster. Hon är verkligen hans idol
 
 
Idag gick vi ner till farmor Maria och umgicks där. Efter ytterligare en natt med lite sömn fanns det risk för att jag skulle kunna somna, så det är tur farmor finns nära till hands så vi får fika och busa lite.
Känner i skrivande stund hur det pirrar i bena, även fast jag har på mig stödstrumporna. Dom har verkligen ingen effekt alls. Inte heller kalla handdukar på bena. Så ska se vilka de övriga tipsen var och prova på dom.
 
Men annars är det bra.
 
Har sammandragningar hela tiden, men det kan jag inte påverka eftersom jag inte gör mer än nödvändigt. Några har gjort ont, men dom kommer inte sammanhängande utan har strött ut sig under några dagar så jag är lugn. Men något som däremot tar tid är att packa den där förbaskade BB-väskan. Känner mig lat. Men innan veckan är slut ska den vara packad.
 
 
Snart går vi in i vecka 35 och jag undrar fortfarande vart tiden tagit vägen. Och tänk vad stora mina små skatter kommer bli när det lilla syskonet kommit. Men dom kommer helt klart vara dom bästa syskona
 
Nu blir det en kopp the och sen sängen. 

♥ MADELEINE, MIO, BENNY & BEBIS. ♥

 

Outlander.

 
Nu har jag verkligen fastnat för en helt ny serie - Outlander!
Har ni inte sett den så måste ni absolut ge den en chans, om ni har samma smak som mig vill säga. Romantik, historia och äventyr. Det är väl i princip vad serien handlar om. 
 
 
Serien är baserad på böcker. Vet inte om dom är nya eller gamla, men nu har jag köpt de tre första böckerna i serien så jag har något att läsa. Serien har fått en andra säsong då tittarsiffrorna måste varit enorma. Är ju på första säsongen nu och de första åtta avsnitten har visats, men nu är det ett uppehåll och serien kommer inte tillbaka förrän i april NÄSTA ÅR!
Kände jag inte kunde vänta med att veta vad som händer tills dess, så nu har jag köpt böckerna och väntar på att få hämta dom vilken dag som helst.
 
 
Är helt såld på två av karaktärerna och hoppas dom kommer hålla ihop föralltid.
Vill inte skriva för mycket om vad som händer om nu någon som läser vill se serien. Den började i augusti, så den är ju helt ny. 
 
Nu ska jag kolla på Det Okända medans Mio sover.
 

♥ MADELEINE, MIO, BENNY & BEBIS. ♥

Lite sömn.

Nu har vi haft några nätter med väldigt lite sömn
Mio har gått och blivit sjuk och det hela började med extremt lindrig krupp. Efter andra natten med "skällande" hosta började snoret att rinna och han hostar, framför allt på nätterna. Trots förskylning och hosta så är han tillräckligt pigg för massor med bus.
Madeleine har ju varit slemmig och hostig sedan jag hämtade hem henne från dagis i måndags, men det har inte påverkat henner över huvud taget. Så antagligen har Mio fått det av henne.
 
Så nätterna har man legat och halvsovit, försökt lyssna på Mio så han inte blivit sämre i kruppen och sedan har pirrningarna i bena gjort sig påminda väldigt ofta, under hela dagen, men som värst på natten. Inatt så låg jag och provade diverse saker för att få bort pirrningarna i bena, men deckade tillslut efter halv fyra tiden. Så jag låg och lyssnade på stormen som kom då samtidigt som jag låg och sparkade med bena i sängen. 
Någon timma efter att jag äntligen somnat kom Madeleine och ville sova på mammas kudde. Bara att göra plats för henne och hämta hennes sängkläder och lägga sig vid fotändan. Tror jag får börja göra iordning en plats där innan jag somnar de veckor Madeleine är hemma. Är ju så mysigt att ha dom hos sig, så det gör inget för mig
 
Idag har det ju stormar utav bara den, så vi har spenderat dagen inne med bus och lek. Först efter vi ätit middag började blåsten lugna ner sig. Och som det har tagit i. Var nästan rädd där ett tag att studsmattan skulle lyfta och flyga in i något av fönstren. Men det hände som tur var inte, men veden och mina växter ligger huller om buller på våran gräsmatta. Så imorgon får vi gå ut och stöka på lite.
 
Nu ska jag kolla på lite Outlander. Ny serie som jag bara ä-l-s-k-a-r.

♥ MADELEINE, MIO, BENNY & BEBIS. ♥