Grattis i förskott pappa!

Imorgon fyller världens bästa pappa år. Men han får ingen present imorgon, utan det får han på fredag! Han grinar nog inte ifall han inte får paketen imorgon.. ;) Men man skulle ju ha väckt han med kaffe på sängen och någon macka som frukost! Det ska vi allt se till att göra imorgon.


Grattis i förskott världens bästa pappa!

Ny fin jacka.

Idag fick prinsessan denna fina jackan. Matchar mössan, då ränderna har samma blåa färg som jackan. Hon var så himlans fin idag, älskade prinsessa (som alltid)! ♥Då har prinsessan precis somnat. Så jag ska ta mig en kopp kaffe, så jag håller mig vaken en stund till i alla fall! :)

Finast

Prinsessan sover i sin vagn ute i detta härliga höstväder. Är så här alla höst-dagar ska vara, förutom blåsten. Annars har dessa dagar varit toppen!

Igår kom mormor förbi och drack en kopp kaffe, sen gick vi upp till henne för att hämta en ny mössa som hon stickat/virkat! Men innan det så stannade vi på H&M och köpte ett par uggs och en fin kofta. Så himlans fin var hon i allt!


Idag ska vi se om vi ska köpa en jacka till prinsessan, som också finns på H&M. Super fin som skulle passa henne perfekt! ;) Allt klär ju en skönhet.

Annars har jag städat och tvättat upp resten av alla lort kläder här. Är ju en hel del, och det tar lite längre tid när det är en mindra tvättmaskin som inte tar så mycket lort-tvätt. Har även rensat bland prinsessans kläder. Tagit bort alla kläder som är för små just nu. Usch, man inser hur fort hon växer när man gör det. Hon är ju en stor prinsessa nu som springer omkring och rör på höfterna till minsta lilla musik som hon hör. :)

När man har en jobbig dag, räcker det med att titta på henne så blir man glad. Sen att hon är så generös med pussar är ju underbart! Underbara barn. ♥

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe innan hon vaknar.♥ Kärlek ♥