Badhuset

I fredags fick mormor vara barnvakt åt Mio så Madeleine fick egentid med mig och Benny. Benny slutade tidigare för att vi skulle kunna åka på badet så tidigt som möjligt och det var i rättan tid vi for, för det var så lugnt och skönt på badet. Perfekt för bus med min stora tjej.
Jag blir så imponerad över hur modig hon är. Med endast arm puffar hoppar hon från kanterna, rakt ner i polen. Man får knappt hålla i henne, för hon kan simma själv. Då befinner vi oss i den stora poolen där det inte finns någon chans på jorden att hon bottnar. 
Rutschkanorna åker hon i med Benny också, helt orädd och skrattar hela tiden. Jag menar, inte ens jag vågade så där mycket i hennes ålder. Hon är ju inte ens 3 år gammal.
 
Så nu har jag bestämt att vi ska införa en dag i veckan, när det är min vecka, då vi ska ha egentid med Madeleine på badet. Det behöver vi. ♥ Madeleine behöver också tid då hon får stå i centrum, där hon får all uppmärksamheten. ♥
 
 
♥ Madeleine, Mio & Benny. 

5680

Det är lite segt med uppdateringar här på bloggen.
Känner jag gör lite annat som tar upp min tid, och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag älskar mina barn och Benny så enormt mycket (något ni redan läst miljontals gånger). Går ju egentligen inte att säga eller skriva för mycket.
 
Nu är det pappa vecka för tösa biten och det blir genast tomt och tyst här hemma. Är nästan spök likt. Tur Mio börjat surra på utav bara den.
 
 
Idag var vi på 3 månaders kontroll och vaccination dessutom. Nu väger han 5,680 gram och är 61,5 cm lång. Vaccinationen är lika hemsk att se dom få dom små liven. Det värker i mamma hjärtat när dom gråter så hysteriskt. Tur att mamma och pappa kan trösta lilleman, plus lite mat. 
 
Vi fick träffa världens bästa storasyster en sväng idag också, och det fick oss båda på bästa humöret. Denna älskade lilla tjej skulle kunna få den suraste människan på bra humör genom att bara visa sig. Hon tänker på alla och är en riktig solstråle. Jag smälter av tanken på hennes stora hjärta som är av guld. Hon är så mån om allt och alla och jag älskar henne och Mio så gränslöst... 
 
 
♥ Madeleine, Mio & Benny.