Vårväder.

Igår spenderade vi dagen ute i vårat underbara vårväder. Solen riktigt värmde och vi njöt till fullo. Vi tog fram cyklarna och tog en tur. Bara barnens dock. Måste försöka få Madeleine att få mod till att träna så vi någon gång kan ta av stödhjulen. 
 
 
Efter middagen så fick Madeleine feber och tvärdeckade redan 18:15. Men Mio och Benny bytte däck på hundran och sen tog jag med mig Saga i bärselen och gick ner till farmor och farfar eftersom Sigge var på besök. Sen somnade även Mio ovaggad och Madeleine sov bort febern och har varit super pigg idag. ♡
 
Idag har vädret däremot inte varit någon höjdare. Blåst bra nog och det var kallare idag. 
Idag har Mio verkligen varit i sitt rätta esse. Vilken liten marodör. Han har verkligen testat ALLA mina gränser. Måste bero på att Benny såklart skulle upp till Umeå efter jobbet och köpa en fyrhjuling. Efter middagen for vi in och plockade ut två paket med massor av kläder till barna. Lycklig mamma och barn. ♡
 
 
Ja, vi överlevde ju även denna dagen. Nu blir det sova så jag orkar med en till dag med mitt vildskinn innan det är fredag och Benny är ledig. Hoppas på finväder med mycket sol imorgon. Stormen ute gör att jag tvivlar dock, men här kan ju vädret skifta på fem röda.
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥

Släktmiddag.

Då var begravningen över. Är alltid jobbigt att ta farväl, vare sig man känner personen bra eller inte. Det som fick mig att börja gråta var när Bennys fina faster Inger sa ett fint avskedstal till fina Linnea. Oj, det gjorde att tårarna börja rulla. Sen kunde man inte riktigt hålla det tillbaka. ♡
 
Eftersom släkten på Bennys pappas sida nu är samlad så ordnar dom middag till alla. Kommer bli så himla roligt och mysigt. Så bara lilla Saga vaknar så ska vi bege oss till önskad och umgås. 
 
Så medans Saga sover så fick jag göra om en beställning på kläder till barna. Fina sommarkläder kommer till veckan, så nu väntar vi bara på att sommaren ska komma.
Har inte köpt så många nya klänningar till Madeleine, för jag tänkte hon och jag ska ta en mysig mor och dotter förmiddag på stan nästa fredag och köpa lite kläder hon vill ha. Lite egentid med henne behöver vi, så jag får fokusera bara på henne. ♡ 
Min älskade Madeleine är snart 5 år. Vart tar tiden vägen?
Vet att hon fått plats och ska börja på dagis här i orrviken. Jag och Johan kom överens om att hon får gå här, så får jag hjälpa honom så mycket vi kan och när han behöver. Orrviken har en riktigt bra skola och förskola, så det ska bli så roligt att både Madeleine och Mio. Har själv gått där  så att mina barn ska få gå där också är ännu roligare.
 
Nu blir det till att fly sig lite innan middagen.
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥

Begravning och släktmiddag.

Den här lilla trollungen får Emil i Lönneberga att framstå som en amatör. ♡ Det står bus på hans agenda, hela dagen lång. Men han är ändå den sötaste med ett hjärta av guld som han kan visa ibland. Mest när han själv vill. 
Nu är det pappavecka för Madeleine, det betyder en mycket lugnare Mio och sovmornar. När storasyster är hemma så är det reta henne tills hon får svarta ögon och gråten i halsen som gäller. Men när man är med andra barn, eller hos andra,  så är han betydlig mycket lugnare. Mitt lilla monster! ♡
 
 
Imorgon är det fredag igen (veckorna går sjukt fort) och det står begravning och släktmiddag på agendan. Bennys farmor gick bort för några veckor sedan och imorgon ska vi ta ett sista farväl. Fick bli begravning så lång tid efteråt då släkten är rejält utspridd. Så när alla är samlade så passar dom på att ordna en god middag på kvällen. Riktigt roligt. 
 
Kvällen för mig har gått till lite småpyssel. Detta tvättande, vika och hänga kläder som sedan ska in i garderoberna. Och som om man inte är less på detta eviga tvättande så beställde jag massa fina sommarkläder till mina diamanter. Men detta tvättande kommer man ju få göra livet ut, såklart är man less det lite då och då. Haha..
 
Nu blir det sängen och sova.
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥