Tisdag. KÄRLEK! ♥

 
En bild på mig och min fina familj. ♥
Första bilden där vi alla är samlade. Ja, prinsessan, mannen i mitt liv och bäbis i magen.
 
Ni gör mig lyckliga. Utan er skulle min vardag och mitt liva vara grått och tråkigt. Är så lyckligt lottad som just fått er i mitt liv. Ni förgyller mina vardagar, varje dag. ♥
 
Älskar er mer än vad ord kan beskriva. ♥

Tisdag.

 
Min finaste lilla skatt. ♥
Så här fin var Madeleine i lördags när vi var på moster Angelica och Martins bröllop. Hon var uppe ändå till tio (somnade tio) från halv åtta på morgonen. Ibland har dom orken dom små. :)
Bröllopet var hur fint som helst och alla som höll tal fick alla att gråta (i alla fall dom man minst trodde skulle fälla glädjetårar). ♥ Tiden gick som vanligt för fort när vi alla var samlade, men så kul vi hade.
 
Nu sitter jag och lyssnar på en dotter som sitter och räknar åtta, nio, tio, evla, tovla, tjetton, fjoton, femton, sexton, evla & tovl. ;) Man blir bra nog stolt när hon nästan kan räkna felfritt från ett till tjugo.
 
Nu blir det grötfrukost och sedan far vi in mot stan. Ska betala räkningar och sen blir det handla, ev köpa någon mer julklapp.
Älskar Madeleine, Benny och bäbis mest. ♥

Fredag.

Har en idé torka på vad jag ska blogga om. Eller jag kan skriva om samma saker som hela tiden, men det blir så tjatigt att skriva om samma sak dag ut och dag in.
 
Prinsessan har i alla fall åkt till Johan, och i vanlig ordning är det så hemskt tomt här hemma. :´( Men får träffa henne en stund på söndag, för då ska vi kolla på vilka kläder prinsessan ska ha på sig på tisdag då hon ska fotograferas på dagis. ♥
 
Men nu ska jag försöka piggna till så jag orkar åka in och träffa mina älskade tjejer.
 
Men först måste jag bjuda på en bild på min vampyr prinsessa. ;-)
 
Älskar Madeleine, Benny och bäbisen mest. ♥