Hulda på höjda

Gud vad jag är trött.. Skulle lätt kunna lägga mig och sova nu. Men så kul ska jag inte ha det! Är ju Grey´s Anatomy ikväll, och det får inte missas.

Bara två arbetsdagar kvar nu, sen är det helg. :)
Jobbar eftermiddag imorgon och sen ska jag jobba heldag på fredag då vi är kort på personal bland oss undersköterskor. Lite extra pengar sitter inte fel heller.

Imorgon fyller dessutom Hulda 98 år. Hon är en tant med mycket krut! :)
Så det blir tårtkalas i Marieby innan jag ska på träning. Återstår att se hur man ska orka träna imorgon med en massa godsaker i magen!

Nu ska tant Evelina sätta sig och lösa lite korsord i väntan på Grey´s!
Älskar min egna lilla familj! ♥

Kärlek existerar! ♥Älskade, underbara dotter. Du är det bästa som någonsin hänt mig! ♥

Jag var övertygad om att jag skulle få veta det jag behövde veta när jag fick ett barn. Och det fick jag. Jag fick lära mig det enda som är viktigt att veta och det är så löjligt enkelt: - Kärlek existerar!

Tänder

Det verkar som prinsessan har fått sin andra tand.. Redan! :)

Igår efter träningen var jag totalt slut i både kroppen och knoppen. Är så glad att jag började spela fotboll igen! Och på måndag ska vi träna på Lövsta, konstgräs, vilket är ännu roligare. Få ta på sig dom riktigt fotbolls skorna och spela lite. :)

Veckorna går fort i vanlig ordning. Redan onsdag idag, och jag undra vad man ska göra i helgen? :) Och om sex dagar är prinsessan hela 9 månader gammal. Vart tar tiden vägen egentligen..?!

Tog och kikade på skatteverkets hemsida för att se om jag skulle få tillbaka någe på skatten, och det såg ju bra ut! 

Nä, ska jobba vidare. Uppdaterar mer senare..
Älskar min egna lilla familj! ♥