Mina älsklingar ♥

Älskar dig Benny. ♥ Mer än du förmodligen förstår! Men du är det bästa mannen jag vet, även fast du är en liten retsticka som ÄLSKAR att retas med mig. ;) Tack för att du står ut med mig och mina gravid hormoner. ♥
 
Du och Madeleine är det absolut bästa som hänt mig. Ni har enorma platser i mitt ♥-a, och ingen annan kommer kunna ta dom platserna ifrån er. ♥
 
 
Madeleine, Benny och bäbisen i magen. ♥

Mitt allt ♥

She speaks to me in Persian
Tells me that she loves me
The girl with golden eyes
And though I hardly know her
I let her in my veins
And trust her with my life
 
Dom som gjort denna låten är dom som gjort en ny favorit, som jag letat efter i evigheter. Sixx A.M är helt otroligt bra. Så nu sitter jag och lägger upp en egen lista på Spotify som jag kan spela, men bara bra musik. :)
 
Idag efter jobbet for jag till Marieby och hälsade på min älskade lilla prinsessa. Tänk att man kan se så stor skillnad på så få dagar! Är skrämmande, och det betyder att jag är på tok för länge ifrån henne. :´( Men på lördag ska jag få hämta hem henne, så vi får se om jag kanske kan övertala mitt stora hjärta om vi kanske ska ta och åka på storsjöbadet på söndag kanske.
 

Är verkligen ingen konst att älska denna underbara lilla prinsessan.  ♥
Blir tokvarm i kroppen av att tänka på, och titta på, min prinsessa.  ♥ Hon är mitt liv. Utan henne vore jag ingenting. Hon är ljuset i min vardag och jag skulle verkligen göra allt i min värld för henne.
Är glad som får ha henne i mitt livoch stolt som får vara hennes mamma.  ♥
 
Idag går vi in i vecka 21 också. Såbäbis närmar sig med stormsteg.  ♥
Älskar Madeleine, Benny och bäbis mest.  ♥

Voksi

Har länge velat köpa en Voksi åkpåse till prinsessan, som hon kan ha i sin vagn vintertid. Nu har jag helt plötsligt hittat en sida på internet där dom säljs för 1.500:- istället för 2.000:-, så jag funderar på att slå till på en sån. Är denna underbara skönhet som jag isf vill köpa till henne..
 
 
Den såg väl inte för pjåkig ut. :)
Får nog bli en sådan.
 
Sen får man önska sig en lika dan, fast annan färg beroende på om det är en lillasyster eller lillebror som kommer. ♥
 
Ne, ska jobba nu innan jag senare ska till prinsessan i Marieby och hälsa på.
Älskar Madeleine, Benny och bäbis i magen mest. ♥