Stråkets sista kväll.

Finvädret kom visst till oss idag också.
Skulle ju ha varit åska och regn hela dagen, men mitt på dagen sprack det upp och solen sken som aldrig förr. Hett utav bara den och varma vindar. Inatt som var så åskade det vill jag lova. Men som det ser ut nu så kommer det nog bli regn och ev åska om ett tag. 
 
 
Tränade med cyklingen idag igen och idag gick det riktigt bra. Madeleine små bromsade hela vägen ner för backen så hon blir modigare och modigare för var dag som går. Så snart kan vi kanske cykla en liten bit.
 
Inatt sover Maja och Kalle hos oss. Så nu är det skriv VM från barnens sovrum. Måste nog ta och lägga mig med Mio i sängen. 
 
Ikväll är det sista kvällen dessutom som man får gå in på stråket, om man inte vill betala in sig på självaste yran för att roa sig. Har inte varit ut och stråkat en enda kväll och har inte alls haft något sug. Har inte ens varit in och kollat på allt folk som är fulla och köar för att komma in i tälten. Kanske beror på att jag är gravid, vad vet jag. Stråket är ju otroligt roligt, men jag stannar hellre hemma med mina små¨och myser på med dom. 
 

♥ MADELEINE, MIO, BENNY & BEBIS. ♥

Cyckel träning.

Värmen kom tillbaka idag.
Det var ju inte kallt igår, men det regnade och blåste lite. Skönt med en svalare dag också, men värmen får gärna stanna några veckor till. Och det ser faktist ut som den ska göra det.
 
Idag har vi cyklat omkring på byn och försökt träna Madeleine att bromsa med cykeln och det går riktigt bra. Hon bromsar i nedförsbackarna och det går sakta, men hon vet ju i alla fall hur hon ska göra. Så bara hon får lite mer mod att bromsa sakta i nedförsbackarna istället för rulla en meter och sedan tvär bromsa så kan man ta henne på en liiiiten längre tur än den vi tar varje dag. 
 
 
Sen gick vi in till morfar och tvingade han på en storstädning av hans lägenhet. Har nog aldrig sett så stora dammråttor, men dom fick sig en omgång så nu är det så fint där inne. Vi putsade även fönstren, så nu kan man se ut och in. Nu kan han ta emot gäster utan att riskare att dom ska få en astmaattack! 
 
Svettig som man vart så for vi ner till björnhammarn efter middagen. Skönt men inte riktigt lika varmt som det varit de tidigare dagarna, men så underbart skönt.
 
 
Nu måste jag gå och ta en skrikande Mio så inte Madeleine vaknar.. Min lilla mammagris. 
 

♥ MADELEINE, MIO, BENNY & BEBIS. ♥

Virvelvinden.

 
Idag åkte vi in till stan i några timmar och gick på tivolit. 
När vi gick mot tivolit så sa Madeleine med glad stämma; titta där är lisseberg. Och jag måste säga att jag imponeras av vad Madeleine vågar göra trots hennes ålder. Den första karusellen hon åkte var virvelvinden och hon skrattade mest under hela åkte (förutom när hon och Emelie fejk skrek bara för skojs skull). Sen åkte hon flera andra karuseller, men det var så himla varmt och kvavt så vi ska åka in när yran är igång och åka fler karuseller och hitta på mer roligt.
Jag och min stora tjej
 
   
 
Efter tivolit gick vi på stan och köpte linnen och kepsar innan vi stannade och köpte latmansmat (pizza) och for hem. Middagen intogs på altanen och sedan skulle vi åka ner och bada, men precis när vi kom ner till björnhammar började det åska och blåsa så vi åkte hem.
Men vi vuxna for ner och badade lite efter att vi lagt Mio. Vattnet blir otroligt varmt efter lite åska, så vi simmade omkring ett tag innan vi for hem. Så det vart lite bad idag i alla fall.
 
Imorgon ser det ut som det ska regna och åska (vilket det gjort de senaste tre dagarna), så då får vi pyssla på inne lite vilket har hamnat efter nu när det varit så fint väder.
Man vill inte riktigt sitta inne när det varit så fint ute. Så imorgon kan vi med gott samvete stanna inne och göra det som ska göras inne.
 

♥ MADELEINE, MIO, BENNY & BEBIS. ♥